Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Gutău și directorii școlilor din Râmnic, întâlnire de „gradul zero” la primărie


• edilul a subliniat importanța restructurării rețelei școlare și grija pentru cheltuirea banului public referitor la susținerea instituțiilor de învățământ
Marţi dimineaţa, primarul Mircia Gutău, alături de inspectorul general şcolar Andra Bică, a avut o întâlnire, la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, cu directorii unităţilor preuniversitare din municipiu. Cu această ocazie, edilul-şef a expus câteva dintre liniile directoare pe care administraţia locală municipală le are în vedere în creionarea reţelei şcolare pentru anul 2017–2018, ce urmează să fie aprobată în Consiliul Local până la finele acestui an. Cele mai importante dintre aceste aspecte vizează: restructurarea reţelei şcolare pe baza recomandărilor specialiştilor în domeniu, eficientizarea învăţământului tehnologic prin conectarea acestuia la nevoile reale ale economiei locale şi grija în cheltuirea banului public pentru întreţinerea localurilor şcolare.
Primarul Gutău a ţinut să afirme că administraţia pe care o conduce manifestă o grijă permanentă faţă de buna desfăşurare, din punct de vedere administrativ, a procesului de învăţământ din municipiu, alocând sumele necesare de la bugeul local astfel încât, până la finele acestui mandat, toate şcolile din Râmnic să fie modernizate. Cu această ocazie, au fost semnate şi contractele de management administrativ-financiar ale celor cinci directori care au obţinut această poziţie, prin concurs, la Şcoala Gimnazială Colonie, Şcoala Gimnazială nr. 13, Grădiniţa Nord 1, Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: