Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Gluma se îngroaşă! Galacticele au pierdut şi al doilea meci din grupele Ligii Campionilor


• Krim Ljubljana – CS Oltchim 28-24 (13-10)

Chiar dacă porneau foarte optimiste înaintea jocului din această seară, dornice să răzbune eşecul de săptămâna trecută cu Rail Cargo, handbalistele de la Oltchim au avut o evoluţie bună doar în primele cincisprezece minute ale partidei din Slovenia. Începând din acest moment, unul ce pare să devină psihologic în tabăra vâlcencelor pregătite de Jakob Vestergaard, chimistele şi-au pierdut luciditatea, iar gazdele le-au penalizat pe contraatac. Slovenele s-au distanţat şi la patru goluri pe parcursul primei reprize (13-9, în minutul 27), intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri (scor 13-10).

Nici în actul secund „ostilităţile” nu au decurs diferit, tot Krim fiind echipa mai omogenă şi mai lucidă, atât în defensivă, cât şi pe atac. Katarina Bulatovic a fost principala „gură de foc” a Oltchimului în repriza secundă, dar singură nu a putut schimba deznodământul întâlnirii, golurile sale făcând doar ca înfrângerea campioanei României să nu capete proporţii deloc de invidiat. La final, Krim a triumfat în faţa Oltchimului, scor 28-24.

În cealaltă partidă din cadrul etapei a doua a Grupei 2 principală, Rail Cargo Hungaria s-a impus cu 35-34 în faţa rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod. În acest moment, Oltchim ocupă locul trei în grupa sa, fără niciun un punct acumulat după două partide, la egalitate cu Zvezda. Primele două poziţii sunt ocupate de Krim şi Rail Cargo, fiecare cu câte patru puncte.

Următorul meci al campioanei României va avea loc sâmbătă, 16 februarie, de la ora 19.00. Atunci, într-un joc contând pentru etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, handbalistele de la Oltchim vor primi, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, vizita rusoaicelor de la Zvezda.

Berbecaru: „Nu mai trebuie să facem niciun pas greşit”

 

După încheierea partidei de la Ljubljana, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, pentru Mediafax, că echipa este obligată să câştige toate cele patru partide rămase de disputat pentru a mai avea şanse la obţinerea calificării în semifinale: „Am jucat mai bine decât cu FTC Budapesta în prima etapă. Dar tot nu suntem echipa care trebuie. De acum, nu mai trebuie să facem niciun pas greşit. Ne trebuie patru victorii din patru meciuri, adică să învingem acasă la FTC, două cu Zvezda, iar pe Krim s-o batem la minimum cinci goluri. Fetele au fost mai determinate astăzi, dar din păcate, doar jumătate dintre ele. Aşteptăm ca şi cealaltă jumătate să îşi revină. Depinde doar de noi să fim pe unul din primele două locuri. În acest moment, consider că şansele noastre la calificarea în semifinale sunt de 60 %”.

 

Ultraşii chimişti au făcut deplasarea în capitala Sloveniei

 

Aproximativ cincizeci de fani vâlceni s-au aflat în tribunele impresionantei arene Stozice din Ljubljana pentru a le încuraja pe sportivele pregătite de Jakob Vestergaard. Cei mai mulţi au făcut deplasarea încă de vineri, cu un autocar, dar au existat şi suporteri veniţi pe cont propriu. Printre aceştia, chimistele au avut şi un spectator de lux, nimeni alta decât Luminiţa Huţupan Dinu. Nelipsită de la meciurile pe care Oltchimul le dispută în Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea, fosta mare portăriţă a ţinut de această dată să fie prezentă şi în deplasare. Partida de la Ljubljana a fost cu siguranţă una specială pentru Luminiţa Huţupan, cunoscut fiind faptul că ea a evoluat nu mai puţin de patru sezoane pentru campioana Sloveniei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: