Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Gheorghe Tadici, din nou antrenor al echipei naţionale


tadici_gheorghe4Ieri, Adunarea Generală din cadrul Federaţiei Române de Hand­bal, întrunită în şedinţa ordinară pe anul 2012 a decis ca, începând cu luna iulie, Gheorghe Tadici, actualul tehnician al formaţiei HC Zalău, să fie numit în postura de antrenor principal al echipei naţionale de handbal feminin. Tadici revine în fotoliul de principal, rămas vacant după plecarea lui Radu Voina, el ocupând în perioada 2005-2008 aceeaşi funcţie. Prin decizia mem­brilor Adunării Generale, Gheorghe Tadici a fost preferat în această poziţie Marianei Târcă, în prezent antrenoarea formaţiei Corona Bra­şov.

Rămâne de văzut dacă în noul său mandat la cârma primei repre­zentative de handbal a României, Gheorghe Tadici va respecta şi dorinţa preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, care a spus că succesorul lui Radu Voina să se ocupe în exclusivitate de echipa naţională, fără a mai avea simultan şi altă înţelegere cu o echipă de club.

„Gheorghe Tadici a fost votat de către 9 membri din 11, în condiţiile în care doi s-au abţinut. Mă aştep­tam la acest deznodământ”, a declarat preşedintele FRH, Cristian Gaţu pentru site-ul handbalvolei.ro. Tot de ieri, Mihail Bocan a fost ales în funcţia de secretar general al FRH, luând astfel locul lui Mihai Marinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: