Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

„Gâscănelul Lăudăros”, remarcabil succes de „casă”


Copiii, viitorii spectatori ai tea­tru­lui de azi şi de mâine, prezenţi în nu­măr mare la sfârşitul săptămânii tre­cute, la premiera spectacolului „Gâs­cănelul Lăudăros”, cu sincerita­tea care-i caracterizează, au aplaudat minute în şir prima producţie a noii stagiuni a Teatrului Anton Pann, re­pre­­zentaţie care a deschis noua stagiune.

Ideea conducerii teatrului de a deschide stagiunea cu un spectacol pentru copii s-a dovedit extraordinară. Cei mai mici spectatori, încă în va­canţă, împreună cu părinţi, bunici, căţei, pisici, si-au încărcat bateriile cu un spectacol pe cinste, un spectacol mult aşteptat. Alături de actori şi pă­puşi au făcut parte şi ei din spec­tacol. Maria Gornic a construit în aşa fel spectacolul încât ei să poată da răspunsurile la întrebările păpuşilor sau la întrebările actorilor. A fost o bucurie generală, cei care i-au însoţit, părinţii şi bunicii lor, apreciind cons­truc­ţia spectacolului ca fiind deose­bită, integrarea actorilor printre păpuşi aducând un plus de noutate. Obişnuiţi ca de fiecare dată să mângâie păpu­şile şi să facă fotografii cu ele, copiii au fost puţin trişti, unii dintre ei chiar vărsând câteva lacrimi că nu au putut să le atingă, dar….până la urmă totul s-a rezolvat, ei plecând cu dorinţa de reîntoarcere în teatru. Fotoreportajul propus vorbeşte de la sine. Cea de-a doua premieră, tot un spectacol pentru copii, cu siguranţă e la fel de mult aşteptată ca toate spectacolele de păpuşi de la Teatrul Anton Pann.

Sâmbătă aceasta, pe 21 septembrie, de la ora 11.30, la Sala Mică a Teatrului Anton Pann un alt spectacol pentru copii, părinţi, bunici – “Peştişorul de Aur”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: