Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Flacăra a făcut show cu Craiova


• echipa horezeană se află, din nou, aproape de podium
Sâmbătă, la orele după-amiezii, pe Stadionul „Treapt” din Horezu, Flacăra și FC Universitatea Craiova s-au întâlnit într-unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a șaptea a Seriei C din Liga a III-a de fotbal. Partida reprezenta un derby al mijlocului de clasament, fiecare dintre formații având, înaintea acesteia, 11 puncte.

Afluență-record de public: peste 1.500 de spectatori

Așa cum se așteptau iubitorii fotbalului care au mers în număr mare la stadion pentru a urmări meciul, echipele din Horezu și Craiova (cea a «lui Mititelu») au oferit un spectacol cu goluri, din fericire pentru fanii grupării vâlcene reușitele venind doar în poarta craiovenilor. Prima repriză s-a dovedit destul de echilibrată, ambele formații având șanse importante de a marca. Horezeanul Cristi Munteanu a fost cel care, în preajma minutului 25, a «dezmorțit» tabela și a punctat pentru 1-0. Reușita a venit în urma unei învălmășeli generale în careul oaspeților, defensiva «juveților» fiind, în cele din urmă, depășită.
Avantajul minim pentru echipa horezeană s-a păstrat până la finalul primei reprize, dar meciul a rămas deschis oricărui rezultat în actul secund. Și repriza a doua a fost destul de echilibrată. Încurajați și de un număr important de spectatori care au venit de la Craiova, fotbaliștii din Bănie au fost ceva mai periculoși în faza ofensivă. «Juveții» și-au dat silința pentru a înscrie golul egalării (sau măcar pe cel de onoare), însă tot horezenii au fost cei care au punctat. Flacăra a știut să stea mai bine în defensivă și să plece mai rapid în ofensivă, profitând și de spațiile mai mari pe care craiovenii le-au lăsat odată cu trecerea timpului.
În preajma minutului 80, neobositul atacant Eduard Neacșu a pătruns cu balonul la picior în careul advers, iar portarul craiovean nu a mai reușit să îl oprească decât prin fault. Arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă în favoarea echipei noastre, iar același Neacșu și-a asumat responsabilitatea executării acestei faze fixe extrem de importante. El nu a dat greș și a dus scorul la 2-0. Dublarea avantajului a fost liniștitoare pentru Flacăra, care a rezistat fără prea multe probleme în ultimele zece minute ale întâlnirii, craiovenii începând să se resemneze cu ideea că vor pleca fără punct sau puncte de la Horezu.
Victoria pe care Flacăra a obținut-o în fața Craiovei (scor final 2-0) a făcut ca echipa noastră să ajungă la un total de 14 puncte în clasamentul Seriei C din Liga a III-a. Cu ajutorul acestui succes, gruparea de sub Buila s-a apropiat la numai un punct de ocupanta poziției a treia, Turris Oltul Turnu Măgurele. De asemenea, Flacăra rămâne și «în plasa» primelor două clasate: Unirea Bascov (17 puncte), respectiv ACSO Filiași (16 puncte).

CSU Craiova II a realizat scorul campionatului cu Viitorul Domnești: 10-1!

Într-o etapă cu numărul șapte din Seria C care nu produsese decât trei goluri în tot atâtea meciuri disputate pe parcursul zilei de vineri (și care a continuat sâmbătă într-un stil relativ economicos al golurilor înscrise), CS Universitatea Craiova II a realizat, poate, scorul campionatului. «Victima» trupei din Bănie a fost formația argeșeană Viitorul Domnești (ultima clasată), care a primit nu mai puțin de zece «boabe» pe stadionul din Craiova. Ce e drept, argeșenii au reușit să marcheze golul de onoare, astfel că meciul s-a terminat cu scorul de 10-1. Interesant de remarcat e că această întâlnire a produs aproape jumătate din numărul total de goluri care s-au marcat în cele opt meciuri ale rundei cu numărul șapte!

Pentru horezeni, urmează încă un derby al mijlocului de clasament

În cadrul rundei următoare din Seria C a Ligii a III-a, cea cu numărul opt, Flacăra va avea de disputat un nou meci care se va asemăna celui cu FC Universitatea Craiova din punctul de vedere al situației echipelor înaintea duelului direct. Sâmbătă, 13 octombrie, echipa horezeană va evolua pe terenului ilvofenilor de la FC Voluntari II. Cum spuneam mai sus, înaintea acestui meci, Flacăra Horezu are 14 puncte acumulate, fiind clasată pe locul șase, în timp ce FC Voluntari II, cu 13 puncte, ocupă poziția imediat următoare. Meciul se anunță unul destul de interesant, dar și de echilibrat, eventuala echipă învingătoare având posibilitatea de a se apropia și mai mult de plutonul formațiilor fruntașe din această serie.

Rezultatele etapei a VII-a

AFC Astra II – AFC Municipal Brașov 0-1
CSM Alexandria – FC Voluntari II 0-1
ACSO Filiași – Flacăra Moreni 1-0
CSU Craiova II – Viitorul Domnești 10-1
Flacăra Horezu – FCU Craiova 2-0
Sporting Roșiori – AFC Hermannstadt II 1-3
Unirea Bascov – Atletic Bradu 3-0
Turris Oltul Turnu Măgurele – FC Pucioasa 1-0

Programul etapei a VIII-a

ACS Municipal Brașov – Unirea Bascov
FC Voluntari II – Flacăra Horezu
FCU Craiova – AFC Astra II
Atletic Bradu – ACSO Filiași
Turris Oltul Turnu Măgurele – CSM Alexandria
Flacăra Moreni – CSU Craiova II
FC Pucioasa – AFC Hermannstadt II
Viitorul Domnești – Sporting Roșiori

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Fotbal

%d blogeri au apreciat: