Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 noiembrie 2018

Festivitate de premiere la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea


Vineri, 16 iunie, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea, în prezența Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a doamnei prof. Andra Bica, Inspector Școlar General al ISJ Vâlcea, a profesorilor și părinților elevilor, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură.
În deschiderea evenimentului festiv, Părintele Ștefan Zară, directorul Seminarului Teologic, a adresat un cuvânt oaspeţilor, elevilor şi părinţilor acestora, în care a evidenţiat necesitatea pregătirii temeinice în formarea elevilor seminariști, dat și rolul activităţilor extra­curriculare în formarea şi educarea tinerilor. După cuvântul părintelui, diriginţii de la fiecare clasă au acordat premiile elevilor merituoși.
La finalul festivității de premiere, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele deosebite obținute în acest an școlar și a subliniat rolul învăţământului teologic seminarial pentru activitatea educaţională a Bisericii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: