Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 noiembrie 2018

Energeticienele au început în forţă Turneul Final de Junioare II


• ele au învins astăzi, la un scor „astronomic”, CSŞ 2 Baia Mare

Aşa cum vă anunţam în ultima noastră ediţie, zilele acestea, în Sala „Lucian Grigorescu” din Bucureşti se desfăşoară Campionatul Naţional de Junioare II la handbal feminin, iar printre cele mai valoroase opt participante se regăseşte şi echipa Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea, pregătită de antrenorul Aurelian Roşca.

Turneul a început astăzi, cu partidele din prima etapă a fazei grupelor, iar handbalistelor de la Energetic (cotate printre favoritele la câştigarea medaliei de aur) le-a revenit onoarea de a evolua în prima partidă. Râmnicencele şi-au respectat blazonul de echipă neînvinsă în toate cele treizeci şi patru de partide din actuala stagiune şi au surclasat o formaţie cu tradiţie în handbalul juvenil, care emite pretenţii la calificarea în semifinalele întrecerii, Clubul Sportiv Şcolar 2 Baia Mare, impunându-se la diferenţă mare de scor, tabela de marcaj indicând la finalul partidei 35-12 în favoarea fetelor de la Energetic.

Următoarele partide ale echipei râmnicene, contând pentru faza grupelor, vor avea loc mâine, 13 iunie, de la ora 13.00 (cu LPS Roman) şi poimâine, 14 iunie, tot de la ora 13.00 (cu Unirea Sânnicolau Mare).

Pentru a afla în timp real şi celelalte rezultate înregistrate în meciurile pe care fetele de la Energetic le vor disputa în cadrul turneului din Capitală, vă invităm să accesaţi site-ul nostru www.curierul.ro, secţiunea Sport.

____________________________________________________________________________

Update 13 iunie, ora 15.30

În cel de-al doilea meci, disputat astăzi în Bucureşti, handbalistele de la Energetic au învins pe LPS Roman cu scorul 38-20.
Ele vor întâlni mâine, de la ora 13.00, în ultimul meci al grupei, formaţia Unirea Sânnicolau Mare, grupare ce a obţinut până acum, asemenea vâlcencelor, numai victorii în primele două etape.

_____________________________________________________________________________

Update 14 iunie, ora 15.30

Într-o partidă încheiată în urmă cu puţin timp, disputată în Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală, handbalistele Colegiului Energetic au câştigat ultimul meci din faza grupelor Turneului Final de Junioare II. Elevele antrenorului Aurelian Roşca s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor unei formaţii cotată cu şanse importante la câştigarea medaliei de aur şi, implicit, a titlului naţional la această categorie de vârstă, ieşind învingătoare şi din cel de-al treilea meci al grupelor. La finele unei partide în care au dominat copios, energeticienele s-au impus în faţa ardelencelor de la Unirea Sânnicolau Mare cu scorul 32-18.

Mâine joacă în semifinale

În urma acestui rezultat, vâlcencele au obţinut „biletele” pentru semifinalele întrecerii, încheind Grupa I cu maxim de puncte şi un golaveraj de invidiat, 105-50! În meciul din penultimul act al întrecerii, care va avea loc mâine, de la ora 14.30, handbalistele de la Energetic vor întâlni ocupanta locului doi din Grupa a II-a, adică învingătoarea dintre LPS Brăila şi Marta Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: