Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Elevi și profesori de la Energetic, schimb de experiență în Turcia


În perioada 22-28 aprilie, Colegiul Energetic a fost reprezentat de o echipă formată din două cadre didactice (prof. Alina Cioculescu și Iuliana Simeanu) și patru elevi: Vlad Alboiu, Codruț Andronescu, Alexandru Bîzgan și Mihai Popescu, în cadrul mobilității în Turcia, ca urmare a parteneriatului strategic în domeniul școlar – KA2, prin proiectul „Learning platform: Young people Entrepreneurial skill development possibilitiess”/ „Platformă de învățare: posibilități de îmbunătățire a competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor”.
Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea competențelor antreprenoriale în rândul elevilor de 15-19 ani. Cei implicați realizează o platformă on-line de învățare care oferă lecții interactive, jocuri, exerciții atractive etc. Tema proiectului a dus la vizitarea de către participanți a unor companii locale: o fabrică renumită de biscuiți, o unitate cu linii de asamblare și echipamente roboți, lucru ce a dus la dezvoltarea cunoștințelor în domeniul afacerilor.
Membrii echipelor participante au stabilit aspecte legate la site-ul proiectului „E-Twinning Mobility Tool”, raportul final, certificate pentru elevii care au susținut examene pe platforma de învățare. Datele ne-au fost furnizate de către prof. Iuliana Simeanu, din cadrul Colegiului Energetic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: