Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Elevi ai Colegiului Economic, în practică şcolară la DGFP Vâlcea


Pentru a răspunde necesităţilor de formare profesională în domeniul economic, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea şi Colegiul Economic Râmnicu-Vâlcea au încheiat o convenţie de colaborare.

În acest context, în perioada 5-9 noiembrie a.c., 27 elevi, coordonaţi de prof. Narcisa Angheloiu, participă la un stagiu de pregătire practică în cadrul Finanţelor Publice vâlcene.

Principalele teme ale stagiului de pregătire cuprind: asumarea responsabilităţilor la locul de muncă din fişa postului; însuşirea şi respectarea disciplinei în muncă (regulamentele de ordine interioară; de organizare şi funcţionare); norme de comportament, conduită şi relaţii interpersonale în cadrul grupului de lucru.

Consultanţa de specialitate este asigurată de: doamnele Elena Ilie, şef birou; Mihaela Bîrsan, inspector principal, şi domnul Marius Ciucă, consilier superior.

Stagiul de pregătire a elevilor înclude şi o întâlnire de lucru cu domnul Gheorghe Gogîrnoiu, director executiv al DGFP Vâlcea, privind rolul civismului fiscal în viaţa societăţii, misiunea şi valorile Administraţiei Fiscale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: