Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Echipament sportiv pentru școlile I-VIII


În luna decembrie a anului trecut, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, a dotat toate liceele din județ cu echipament sportiv. Tot atunci directorul D.J.S.T. Vâlcea a promis că va face toate eforturile pentru a dota toate școlile cu clasele I-VIII, drept pentru care am reușit să achiziționăm echipament de joc și pentru această categorie de vârstă, iar de pe 12.06.2012 toate aceste școli au fost chemate la sediul instituției noastre pentru a-și ridica materialele. Motivul principal pentru care ne-am dorit ca aceste școli să aibă echipament adecvat, a fost acela de a mari baza de selecție.

Facem precizarea că toate școlile au fost anunțate să vină la D.J.S.T. Vâlcea, pentru a-și ridica echipamentul. Cu această ocazie, instituțiile de învățământ, care nu aveau constituite asociații sportive școlare, au beneficiat în mod gratuit de consultanță juridică pentru înființarea acestora, din partea D.J.S.T. Vâlcea. Toți cei care vor să înființeze la școală o asociație sportivă, o pot face și de acum înainte, fără ca să suporte nici un fel de cost, D.J.S.T. Vâlcea asigurând tot sprijinul pentru înființare.

Sperăm ca toate instituțiile școlare de pe raza județului nostru să se implice și mai mult în activitatea sportivă, pentru ca tinerii și copii acestui județ să fie mai sănătoși, dar să beneficieze și de o dezvoltare armonioasă. Dacă școlile vâlcene promovează sportul de masă, atunci putem spune că avem asigurată și baza de selecție necesară performanței sportive, indiferent de ramură.

Având în vedere calitatea ridicată a echipamentului de joc, ne dorim ca de acum înainte, sportivii să se prezinte la toate evenimentele sportive organizate echipați corespunzător.

Biroul de presă

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: