Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

„E foarte important ca lista de consilieri a PDL să nu fie contestată din interior”


constantinescu_cosmin8• declară viceprimarul Cosmin Constantinescu, care mai spune că mobilizarea organizaţiei este esenţială

Am stat de vorbă cu vicepri­ma­rul Cosmin Constantinescu despre lista de consilieri locali cu care Partidul Democrat Liberal va ataca alegerile locale din luna iunie. „Din punctul meu de vedere, lista trebuie formată din consilieri locali cu experienţă, dar şi din oameni cu sânge proaspăt în organizaţie. Trebuie păstrat un echilibru, în aşa fel încât să fie răsplătiţi cu un loc mai bun pe listă cei care au muncit şi muncesc pentru binele partidului. E foarte important ca lista să nu fie contestată din interiorul organi­za­ţiei, pentru ca mobilizarea să fie cât mai bună”, ne-a declarat „vicele” Constantinescu.

„Mâna dreaptă” a primarului Ro­meo Rădulescu spune că reali­ză­rile administrative din fruntea Râmnicului sunt vizibile, doar e mai greu să fie comunicate locuitorilor oraşului. „În această perioadă e mai dificil să arătăm oamenilor cum am muncit în folosul lor, pentru că adversarii atacă acţiunile Primăriei. Din păcate, mai sunt oameni care se lasă păcăliţi de astfel de min­ciuni, venite din partea celor care stau pe margine, comentează şi fac politică. Le recomand cetăţenilor să vină să ne verifice, pentru că acti­vitatea noastră este transparentă la Primărie”, a conchis Cosmin Cons­tan­tinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: