Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

După spectacolul oferit în Liga Campionilor, „chimistele” revin în Liga Naţională


faza_handbal9• Sala „Traian” va fi astăzi, de la ora 17.00, gazda partidei dintre CS Oltchim şi HCM Roman

Datorită programului deosebit de încărcat pe care campioana României îl traversează în această perioadă, vâlcencele fiind nevoite să facă faţă în fiecare săptămână pe două „fronturi”, atât în campionat cât şi în Liga Cam­pio­nilor, sportivele lui Radu Voina au rămas codaşe la numărul meciurilor disputate în Liga Naţională. Astfel, chiar dacă suntem pe finalul etapei cu numărul paisprezece, în dreptul liniei de clasament, la capitolul „meciuri jucate”, observăm că Oltchimul a bifat numai douăsprezece partide. Însă, chiar şi în aceste condiţii, „chimistele” ocupă prima poziţie a ierarhiei, cu 24 de puncte. Motivele care au dus la această devansare a disputării meciu­rilor au fost următoarele: în data de 21 ianuarie, cu prilejul rundei a XII-a, trupa râmniceană avea programată o întâlnire în deplasare, împotriva do­bro­gencelor de la Universitatea „Nep­tun” Constanţa. Din pricina condiţiilor meteorologice deosebite, care au determinat închiderea celor două autostrăzi din ţara noastră, deplasarea cu autocarul de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa a fost imposibilă. Pentru această partidă, cele două cluburi în cauză vor căuta, de comun acord, o dată ulterioară potrivită pentru dispu­ta­rea meciului. Cel de-al doilea meci restant din calendarul Oltchimului pro­vine din cadrul etapei a XIV-a, aceasta fiind programată sâmbătă, 4 februarie. Cum vâlcencele au disputat în aceeaşi zi primul joc contând pentru faza gru­pelor principale din Liga Campionilor (câstigat de campioanele Romaniei, în deplasare, la Krim Ljubljana), partida din runda mai sus amintită a fost de asemenea amânată, dar numai pentru câteva zile.

Astfel, astăzi cu începere de la 17.00, CS Oltchim va întâlni în propriul fief pe HCM Roman. Gruparea din Moldova, cea care în sezoanele prece­dente a reprezentat una dintre forţele Ligii Naţionale, pare să nu îşi fi regăsit busola în turul campionatului, redresarea fiind aşteptată în retur. Pentru acest joc, conform deciziei adop­tate de către conducerea clubului vâlcean, copiii cu vârsta de până la 12 ani vor avea accesul liber.

Tot în cadrul rundei a XIV-a, sâm­bătă s-au disputat următoarele par­tide: SCM Craiova – Dunărea Brăila 19-18 (14-10 a fost scorul înregistrat la pauză) – surpriza etapei, oltencele aflate pe ultima poziţie reuşind să învin­gă o formaţie care la începutul noului an calendaristic ocupa treapta a doua a ierarhiei; HC Zalău – HCM Baia Mare 32-21 (15-11); Corona 2010 Braşov – CSM Ploieşti 34-25 (20-11) şi CSM 2010 Bacău – CSM Ce­tate Devatrans 31-28 (18-10). Întâlnirea dintre CSM Bucureşti şi Uni­versitatea „Neptun” Cons­tanţa nu s-a mai jucat, din pricina vre­mii nefa­vo­rabile constănţencele nemai­putând face deplasarea în Ca­pi­tală. Ultimele două partide ale etapei sunt progra­ma­te astăzi (Oltchim – HCM Roman, de la ora 17.00) şi mâine (Universi­ta­tea „Jolidon” Cluj – HC Oţelul Galaţi, începând cu ora 18.00). În urma aces­tor rezultate parţiale, si­tua­ţia în partea superioară a ierarhiei Li­gii Naţionale se prezintă astfel: CS Olt­chim Râmnicu Vâlcea 24p (două jo­curi mai puţin disputate); HC Zalău 21p; HC Oţe­lul Galaţi 19p (un joc mai puţin dis­pu­tat); Universitatea „Jolidon” Cluj 19p (un joc mai puţin); HC Dună­rea Brăila 17p (un joc mai puţin); Co­rona Braşov 16p; HCM Roman 11p (de asemenea, un joc mai puţin disputat).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: