Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 ianuarie 2019

Duminică seara, scandal în Zăvoi: Peştereanu a făcut o criză de nervi de faţă cu zeci de martori după ce Minerul Costeşti a fost trimis să joace pe sintetic!


• „Suntem proşti sau leproşi ca să nu fim lăsaţi să jucăm pe terenul mare?!”, a tunat primarul la adresa conducerii SCM-ului
Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi Minerul Costeşti, programată pentru duminică seara, cu începere de la ora 17.00, a fost întârziată mai bine de un sfert de oră. Ajunşi la stadion, ortacii au primit vestea că nu vor intra pe terenul mare, ci vor fi nevoiţi să evolueze pe sinteticul din spatele tribunei oficiale din Zăvoi. La auzul veştii, aceştia l-au sunat imediat pe primarul Toma Peştereanu, care a sosit val-vârtej să se certe cu oficialii municipalilor pentru că nu au anunţat din timp schimbarea.
De faţă cu câteva zeci de spectatori veniţi pentru meci şi care au fost obligaţi să vadă partida din picioare din spatele gardurilor, Peştereanu a tunat şi fulgerat inclusiv la adresa lui Jackie Pintilie: „Ce suntem noi, domne? Proşti sau leproşi ca să fim trataţi aşa?! Ce e asta? Cum se poate întâmpla o mizerie de genul ăsta… Dacă mi se rupe acum jumătate de echipă că am venit echipaţi aiurea?! Cine răspunde pentru mizeriile astea de doi lei? Aşa credeţi că faceţi treabă la echipa asta? Vreţi să vedeţi că vă batem şi pe patine…?”.
Costeştenii au depus contestaţie înainte de meciul câştigat, până la urmă, greu, cu 3-2, iar vorbele lui Peştereanu s-au adeverit, echipa sa terminând confruntarea în opt oameni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: