Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Două zile de ciclism și alergare montană, la Costești


• organizatorii au pregătit participanților multe surprize: foc de tabără, concerte live, concursuri pentru copii, karaoke
În perioada 16-17 iunie a.c., la Costești, mai exact în Parcul Național Buila-Vânturarița, se va desfășura un concurs de ciclism MTB și alergare montană – LYKAIOS MTB, care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură.
Organizatorul evenimentului sportiv este Clubul Sportiv LYKAIOS, având următorii parteneri: Instituția Prefectului Județului Vâlcea; Consiliul Județean Vâlcea; Primăria Costești; Administrația Parcului Național Buila Vânturarița; Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Vâlcea, Serviciul Public Județean Salvamont Vâlcea, Crucea Roșie Vâlcea și Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea.
Organizatorii își propun dezvoltarea turismului în zona Costeștiului, prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă. Parcul National Buila-Vânturarița este o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan și sporturilor în natură.
La acest eveniment, nu se percepe taxa de participare. Evenimentul este organizat in memoriam Dan Motocescu – lupul fizic absent. Mai multe informații puteți afla pe site-ul oficial: www.lykaios.ro sau pe pagina de FB.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: