Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Două hopuri până la „masa bogaţilor”


Universitatea Jolidon Cluj, vice­cam­­pioana României la handbal femi­nin şi-a aflat marţi numele adver­sa­re­lor cu care se va lupta pentru obţine­rea unui loc în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, nivel al competiţiei în care CS Olt­chim Râmnicu Vâlcea (în calitate de campioană) s-a calificat di­rect. Venind din urna capilor de serie, elevele lui Gheorghe Covaciu vor întâlni în primul tur o formaţie din urna a patra valorică, Muratpaşa (vice­cam­pioana Turciei).

În eventualitatea în care vor trece de reprezentanta Turciei, ardelencele de la Universitatea Jolidon vor avea o misiune ceva mai dificilă, în ultimul tur acestea având de înfruntat învingă­toa­rea dintre două echipe din urnele a doua şi a treia valorice. Este vorba des­pre RK Zajecar, campioa­na Ser­biei, sau Rostov Don, o formaţie destul de incomodă provenită din puternicul campionat al Rusiei. Formaţia care va trece şi de al doilea tur preliminar se va califica în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Cosmin Sălăjean, directorul spor­tiv al vicecampioanei Ro­­mâniei a de­clarat, într-un interviu oferit pentru site-ul spor­tiv handbalvolei.ro, următoa­rele: „Este o grupă foarte grea, sunt adversari de primă mână. 99% turneul se va ţine la Cluj, asta înseamnă că avem o şansă în plus. Ne cunoaş­tem toate adversarele, pe Muratpaşa am întâlnit-o într-un turneu amical în iarnă, dar până nu se vor definitiva loturile nu putem spune dacă plecăm sau nu cu prima şansă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: