Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Dosare penale în trafic


Ieri, în jurul orei 16.50, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari au identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Tg. Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Pietrari, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 12.02.2018. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.
Tot ieri, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 36 ani, din orașul Dăbuleni, județul Dolj, care conducea un autoturism pe strada Ion Referendaru din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției, s-a constatat că autoturismul condus de persoana în cauză avea înmatricularea suspendată în Spania, din data de 04.04.2013. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Dosare penale pentru șoferi din Popești și Copăceni
Polițiștii rutieri din Horezu au oprit pentru control un șofer care se afla sub influența alcoolului. Astfel, în data de 13 februarie a.c., polițiștii horezeni au depistat în trafic un bărbat din localitatea Popești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65C, în localitatea Popești, iar la testarea cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,79 alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a refuzat deplasarea la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Copăceni au depistat pe DJ 676, în localitatea Copăceni, un bărbat de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. A fost întocmit dosar penal, urmând ca după terminarea cercetărilor să se propună soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: