Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Doar un modest loc treisprezece pentru „tricolorele mici”(1)


Romania_Tineret• deşi erau cotate cu şanse pentru o poziţie superioară, handbalistele naţionalei de tineret a României „au eşuat” la mijlocul clasamentului general;

• vâlceanca Nicoleta Safta a marcat un gol în ultimul joc, cel împotriva Spaniei

România a încheiat Campionatul Mondial de Hand­bal feminin din Cehia având un o situaţie generală pozitivă: cinci victorii şi patru înfrângeri. Cu toate acestea, evoluţia sportivelor pregătite de Dumi­tru Muşi şi Costică Buceschi nu poate fi considerată chiar una strălucitoare, în faţa „tricolorelor mici” că­zând „pradă” doar adversare mai slab cotate (excep­tând doar selecţionatele Olandei şi Spaniei, deşi ambele au evoluat, oarecum similar României, mult sub aşteptări).

Meci de infarct cu Spania

Chiar dacă a fost lipsit de o miză deosebită (în joc era pus la bătaie doar locul al treisprezecelea în ierarhia generală), partida dintre România şi Spania a fost una în care evoluţia scorului a dat cu siguranţă palpitaţii oricărui suporter al uneia dintre naţionale. „Tricolorele mici” au debutat foarte bine în partida de vineri, evoluând foarte dezinvolt în primele 20 de minute ale întâlnirii, ibericele văzându-se conduse şi la trei goluri diferenţă într-un meci care părea să se îndrepte către un deznodământ previzibil. Numai că, în ultimele zece minute, jocul româncelor a fost parcă scurtcircuitat, iar spaniolele au început să re­cupereze gol după gol. Mai mult decât atât, acestea din urmă nu s-au mulţumit numai cu restabilirea egalităţii şi au continuat asediul la poarta Denisei Dedu. În nici zece minute din finalul primei reprize, jucate parcă în „beznă” de românce, sportivele pre­gătite de Dumitru Muşi şi Costică Buceschi au înca­­sat şapte goluri, înscriind numai o singură dată. Astfel, la finele unei reprize cu o desfăşurare foarte imprevizibilă, Spania a fost cea care a intrat la cabine în avantaj, conducând cu 16-13. (continuare)

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: