Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Directorii școlilor vâlcene, reuniți la Teatrul Anton Pann


Nu este vorba despre o ședință de lucru, ci doar o întâlnire intre directorii școlilor din județ și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, pentru a discuta despre noul an școlar și modul cum a demarat acesta. Andra Bică, inspecfor școlar general, le-a oferit, înainte de toate, câte o plachetă în semn de mulțumire colaboratorilor Inspectoratului Școlar în toate problemele apărute de-a lungul unui an școlar. Au primit plachete subprefectul județului, Aurora Gherghina, din partea Instituției Prefectului Vâlcea, Comin Iana, șeful IPJ Vâlcea, lt.col. Dan Pascaru – șeful ISU Vâlcea, Grigorie Ceaușescu – inspector șef Jandarmeria vâlceană, inspector șef ITM Vâlcea – Ion Tănăsoiu, Mihai Gabriel Miclea, director DSVSA Vâlcea și Lorena Mărgăritescu, director DSP Vâlcea. Meritul însă, pentru rezultatele deosebite ale elevilor, l-au avut cadrele didactice, cele care au făcut ca, prin educația oferită copiilor, Vâlcea să se afle pe locul 10 pe țară la Evaluarea Națională și locul 18/țară la promovabilitatea la Bacalaureat.
Mesajul de suflet, adresat profesorilor, a venit din partea subprefectului Aurora Gherghina: „Trăim vremuri grele și ar fi neprofesional din partea mea să vă dau lecții. Din păcate, azi, dumneavoastră trebuie să înlocuiți și familia. Știți la ce mă refer. Vă revine o sarcină foarte grea. De-a lungul istoriei acestui popor, majoritatea dascălilor și-a îndeplinit această sarcină. Sunt, însă, și oameni care nu o fac. Dar știți că nu există pădure fără uscături. Sunt copii, în special în mediul rural, deștepți, foarte buni, dar care nu-și pot urma studiile. Spuneți-ne, pe cale prietenească, iar eu, prin toate cunoștințele, voi încerca să-i ajut. Nu e o obligație, ci o rugăminte. În caz contrar, se vor pierde mulți și e păcat”.
Cadrele didactice au continuat să dezbătă problemele cu care se confruntă și exprimându-și dorința, la final, ca noul an școlar, să aducă rezultate pentru județ mult mai multe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Invatamant

%d blogeri au apreciat: