Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Din nou victorioase!


faza_handbal_junioare2• handbalistele Colegiului Energetic au câştigat cel de-al patrulea joc din cadrul campionatului naţional de Junioare I

Data de 13 octombrie s-a dovedit cu noroc pentru handbalistele Colegiului Ener­getic din Râmnicu Vâlcea. Sportivele pre­gă­tite de tehnicianul Aurelian Roşca au susţinut, în cadrul etapei a IV-a din Seria C a campionatului naţional de Junioare I, un meci deosebit de important, în compania for­maţiei CSŞ 6 Bucureşti. Întâlnirea s-a disputat în Capitală, pentru handbalistele vâl­cene acesta fiind cel de-al treilea joc sus­ţinut în deplasare, în primele patru runde ale campionatului.

Aşa cum era de aşteptat, gazdele de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 6 Bucureşti au dat totul pentru a învinge gruparea râmni­cea­nă, conştiente de valoarea sportivelor Colegiului Energetic, cele care alcătuiesc pro­babil cea mai puternică formaţie din Se­ria C. Bucureştencele au început în forţă partida, creându-şi un mic avantaj încă din debut. Nici energeticienele nu s-au lăsat mai prejos, punând în dese rânduri presi­une pe adversare, scorul consemnat la pauza întâlnirii fiind unul destul de echilibrat (15-13 în favoarea bucureştencelor).

În partea secundă, vâlcencele au scos la lumină „armele secrete” cu care au învins celelalte trei adversare întâlnite până în acest moment în campionat. Forţa de grup a fetelor antrenate de tehnicianul Aurelian Roşca şi pregătirea fizică superioară adver­sa­relor au avut un rol decisiv în stabilirea numelui formaţiei învingătoare. Echipa Co­le­giului Energetic a recuperat încet dar si­gur diferenţa negativă de două goluri cu care intraseră „la cabine” după prima repriză. Mai mult decât atât, râmnicencele au avut puterea de a prelua iniţiativa, impunându-se la final în faţa gazdelor din Bucureşti cu scorul de 28-22.

Alte rezultate înregistrate în etapa a IV-a (Seria C)
 

CSŞ 2 Buc. – Chimia Rm. Vâlcea 32-29

Col. Media Buc. – Naţional Rm. Vâlcea 25-42

Şcoala 181 Buc. – LPS Piteşti (se dispută azi)

Programul etapei a V-a (sâmbătă, 20 octombrie)
 

Col. Energetic Rm. Vâlcea – CSŞ 2 Buc.

Naţional Rm. Vâlcea – CSŞ 6 Bucureşti

LPS Piteşti – Colegiul Media Bucureşti

Chimia Rm. Vâlcea – Şcoala 181 Bucureşti

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: