Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Din nou pe primul loc în Liga Naţională


faza_handbal18• handbalistele antrenate de Radu Voina au urcat pe prima poziţie în clasamentul Ligii Naţionale

Joi, 27 octombrie, la Bacău a avut loc meciul „restanţă” din cadrul etapei cu numărul şase al primei ligi naţionale la handbal feminin, partidă în care s-au întâlnit Club Sportiv Municipal din localitate şi CS Oltchim Rm. Vâlcea. Disputa era importantă pentru vâlcence deoarece, în eventualitatea unei victorii în Moldova, aveau ocazia să redevină liderul clasamentului.

Şi, aşa cum era de aşteptat, jocul „a curs” în favoarea râmnicenelor din primul până în ultimul minut. La pauză tabela indica deja o diferenţă de opt goluri în favoarea multiplei campioane a României (17-9). În partea secundă ambele grupări au lăsat „garda jos” şi s-au avântat în ofensivă, reuşind mai multe goluri şi un joc spectaculos. Totuşi, Oltchim s-a impus la final cu scorul de 35-21, acontându-şi cea de-a şasea victorie consecutivă a sezonului, care readuce echipa vâlceană pe prima treaptă a podiumului, cu 12 puncte.

În acest moment, pe primele poziţii din clasament se găsesc următoarele formaţii: CS Oltchim Rm. Vâlcea 12p (+63); HC Dunărea Brăila 11p (+24); HC Zalău 10p (+44); HC Oţelul Galaţi 10p (+17) şi Universitatea „Jolidon” Cluj 8p (-1). Etapa următoare, cea cu numărul şapte a fost programată de către federaţie în data de 5 noiembrie. Pentru handbalistele de la Oltchim, jocul din această rundă va avea loc mai devreme, datorită faptului că duminică, în Sala Traian, ele vor avea de susţinut penultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor, împotriva vicecampioanei Germaniei, Buxtehuder SV. Astfel, etapa a VII-a din Liga Naţională va „ajunge” mai repede la Vâlcea, odată cu un duel de tradiţie al handbalului feminin românesc, Oltchim – HC Zalău. Această partidă va avea loc joi, 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, fiind transmisă în direct de către postul de televiziune DigiSport2.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: