Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Derby-ul etapei se joacă la Vâlcea


• astăzi, Sala „Traian” va găzdui cea mai aşteptată dispută a rundei cu numărul treisprezece din Liga Naţională: CS Oltchim – HC Oţelul Galaţi

Campionatul naţional de handbal feminin a ajuns la ultima etapă din cadrul turului de campionat, cea de-a XIII-a. Până în acest moment, confir­mând aşteptările, liderul incontestabil al Ligii Naţionale a fost clubul vâlcean CS Oltchim. Sportivele râmnicene, pre­gătite de către antrenorii Radu Voina şi Steluţa Luca, au reuşit să se impună fără mari probleme în majo­ritatea meciurilor pe care le-au susţi­nut în acest tur, acumulând maximul de puncte posibil, 22. Au fost doar unsprezece dispute pentru Oltchim, chiar dacă ne aflăm la startul etapei a treisprezecea, întrucât, în ultima rundă programată, conform calendarului stabilit de către Federaţia Română de Handbal, fetele de la Oltchim ar fi tre­buit să întâlnească sâmbătă la Con­stanţa pe Universitatea „Neptun”. La solici­ta­rea oficialilor clubului „chi­mist”, jucătoa­rele nu au mai efectuat depla­sa­rea pe litoral datorită condiţiilor me­teo nefavo­rabile şi traficului rutier ce se desfăşura cu foarte mare difi­cul­tate. Din aceleaşi motive, alte două partide din runda precedentă nu s-au mai disputat.

Programul complet al etapei a XIII-a este următorul: CS Oltchim Râmnicu Vâlcea – HC Oţelul Galaţi (astăzi, începând cu ora 17.00; pentru cei care nu vor putea fi prezenţi în Sala Spor­turilor este important de precizat faptul că meciul va fi transmis în direct de către postul de televiziune DigiSport2); HC Zalău – HC Dunărea Brăila (o altă întâlnire destul de echilibrată, com­batantele fiind echipe din partea supe­rioară a clasamentului); Universitatea „Jolidon” Cluj – Universitatea „Neptun” Constanţa; CSM Bucureşti – CSM Ploieşti; ASC Corona 2010 Braşov – CSM Cetate Devatrans; CSM Bacău 2010 – HCM Baia Mare şi HCM Roman – SCM Craiova. Ultimele şase partide menţionate se vor desfăşura mâine, 1 februarie, cu începere de la ora 11.00. Aproape de finele turului, situaţia la vârful ierarhiei se prezintă astfel: CS Oltchim 22p (un meci mai puţin disputat); HC Zalău 19p; HC Oţelul Galaţi 17p (de asemenea, un meci în minus); Universitatea „Jolidon” Cluj 17p şi HC Dunărea Brăila 15p.

Pentru handbalistele de la Oltchim va urma o adevărată perioadă „de foc” în lunile următoare, în care ele vor tre­bui să facă faţă (chiar cu succes, având în vedere aşteptările suporte­rilor dar şi valoarea lotului) pe trei „fron­turi”: Liga Naţională, Liga Cam­pionilor, precum şi la echipa naţională. Prima partidă din „competiţia regină” a handbalului feminin european va avea loc în data de 4 februarie, atunci când elevele lui Radu Voina se vor deplasa la Lubljana (Slovenia) pentru meciul cu Krim Mercator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: