Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 noiembrie 2018

Deputatul Vîlcu protestează astăzi în Piața Revoluției


valcu_samoil3Deputatul PDL Samoil Vîlcu participă astăzi la mitingul de protest ce va avea loc la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei, îngrijorat fiind de faptul că derapajele USL de la res­pec­­tarea legii pun în pericol democraţia. „Instituţiile statului sunt în pericol. Dovada cea mai mare că în Româ­nia se ins­talează din nou un regim totalitar o reprezintă atacurile asupra Curţii Constituţionale, una dintre institu­ţii­le funda­men­tale ale statului de drept. Schimbarea Avo­ca­tului Po­po­rului, care este singurul ce poate ataca la Curtea Cons­ti­tuţională Ordonanţele de Urgenţă ale Guvernului este o altă dovadă în acest sens. USL este aservit unor grupuri de interese care cer cu insistenţă control asupra justiţiei. USL vrea să controleze actul de justiţie pentru a-şi proteja oamenii care de-a lungul timpului au avut pro­ble­me cu respectarea legii. Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile reprezintă un atac continuu la democraţie.

Nu schimbarea unor persoane este importantă, ci fap­tul că, pentru a se ajunge aici, s-au încălcat legi şi proce­duri parlamentare. Reacţiile unor oficiali europeni nu sunt deloc favorabile acestor proceduri, iar ulterior vom avea de suferit, mai ales din punct de vedere economic şi nu numai. Deprecierea istorică a leului în raport cu euro este primul semn al gravităţii situaţiei economice în consecinţa comportamentului actualei puteri, iar oamenii vor avea de suferit prin creşteri de preţuri şi rate la credite mai mari.

Pentru a atrage atenţia asupra acestor încălcări grave ale Constituţiei participăm astăzi la un miting la Bucureşti, de la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei. Îi invit la miting pe toţi cetăţenii care nu sunt de acord cu acest comportament al USL şi care îşi doresc ca legile ţării să fie respectate”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: