Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Deputatul Vîlcu: „Minciunile lui Ponta au trecut graniţele României”


Valcu_Samoil2011„Tot ce a făcut USL până acum are la bază un singur consi­derent – necinstea”, afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu, refe­rindu-se la criza poli­tică fără precedent prin care trece Româ­nia ca urmare a suspendării din funcţie a preşedintelui.

„Minciunile lui Pon­ta au trecut gran­iţele României. Acuzat de plagiat, Ponta şi-a permis să mintă şi la conferinţa de presă cu preşedintele Parla­men­tului Euro­pean. Acest comportament ne arată foarte clar că avem de apărat Ro­mâ­nia europeană, Pon­ta nu are respect faţă de oameni şi instituţii europene. În ultimii 8 ani am făcut eforturi să modernzăm instituţiile statului, aca­pa­rate acum prin jocuri de culise de către USL. Prin acest referendum USL vrea să ne întoarcem la modul de a guverna din perioada  Iliescu-Năstase. USL nu a acţionat cinstit, iar România şi-a pierdut credibilitatea în faţa UE.  În această campanie nu vorbim de apărarea unui scaun, ci de apărarea unor principii, valori ale statului de drept.

Toţi oamenii care cred încă într-o Românie stabilă, într-o Românie în care instituţiile statului sunt respectate, trebuie să vină la vot pe 29 iulie şi să spună NU izolării noastre pe plan european”, a conchis Samoil Vîlcu, deputat ales în Colegiul 2 Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: