Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Deputatul Vasile Cocoș, ales în Comisia pentru controlul bugetelor Curții de Conturi a României


Printr-o hotărâre adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din data de 3 iulie 2018, deputatul Vasile Cocoș a fost desemnat să facă parte din Comisia comună specială a Camerei Deputaților și Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României. Pentru prima dată în România, activitatea Curții de Conturi va fi controlată de către Parlamentul României, prin intermediul acestei Comisii.
Desemnarea deputatului Vasile Cocoș în această Comisie s-a datorat, printre altele, unei îndelungate experiențe în managementul financiar-contabil, acesta fiind un experimentat auditor financiar, expert contabil și evaluator.
Conform art. 3 din această Hotărâre, Comisia va functiona până la sfârșitul legislaturii parlamentare 2016 – 2020. Principala atribuție a acestei comisii va fi verificarea execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României, iar rapoartele întocmite se vor pune la dispoziția grupurilor parlamentare în vederea supunerii dezbaterii plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: