Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Deputatul Romeo Rădulescu, alături de vâlceni


romeo_radulescu5Deputatul PDL Romeo Rădulescu şi-a stabilit programul de audienţe pentru cetăţenii care i-au dat votul, dar şi pentru toţi cei care doresc să îi sesizeze orice fel de problemă. Vâlcenii pot discuta cu parlamentarul democrat liberal în fiecare vineri, între orele 10.00 şi 12.00, iar cu angajaţii Biroului parlamentar în fiecare zi.

La sfârşitul săptămânii trecute a fost prima zi de audienţe pentru deputatul Romeo Rădulescu, susţinute după programul anunţat.

„Eu sunt obişnuit să am o legătură permanentă cu oamenii, iar activitatea mea ca parlamentar va avea o componentă semnificativă care va presupune audienţe săptămânale, deplasări în teritoriu, întâlniri cu primarii localităţilor vâlcene.

Aşa cum i-am obişnuit pe cetăţeni, voi fi mereu în legătură cu ei. Biroul parlamentar amenajat la sediul PDL Vâlcea, pe strada Carol I, va oferi o deschidere pentru oameni din tot judeţul, privind activitatea mea de reprezentant al Colegiului nr.1 în Parlamentul României. Eu, precum şi angajaţii de la Cabinetul parlamentar, vom fi întotdeauna pregătiţi să intrăm în dialog cu cei care vin în audienţă, să-mi prezint deschis activitatea şi să răspundem cât mai prompt solicitărilor.

La primele audienţe, oamenii mi-au semnalat probleme care ţin de admi­nistrarea municipiului Râmnicu Vâlcea: curăţenie pe strada Alunului, curăţenie şi reamenajare trotuare pe strada Morilor, o serie de probleme sociale care se referă în special la obţinerea unor locuinţe sociale la Căminul „Henri Coandă”, ajutoare băneşti pentru aco­perirea unor cheltuieli administrative, precum şi probleme care ţin de restitui­rea proprietăţilor sau acordarea unor despăgubiri băneşti”, a precizat deputatul Romeo Rădulescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: