Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Deputatul Lovin, prezent în mijlocul organizației ALDE Glăvile


• Nicolae Ana şi Mariana Zevideanu, aleşi în conducerea organizaţiei
Sâmbătă, deputatul Dumitru Lovin – liderul ALDE Vâlcea şi vicepreşedintele George Guţui s-au întâlnit cu colegii lor de la Glăvile, care şi-au ales o nouă conducere şi au cooptat noi membri în organizaţie. Cu această ocazie, au fost discutate şi probleme de interes local, cum ar fi starea drumului judeţean şi nevoia extinderii sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, în satul Batârăşti, dar şi în alte zone din comună.
Tot de sâmbăta trecută, organizaţia ALDE de la Glăvile este condusă de Nicolae Ana, iar colega acestuia din Consiliul Local, Mariana Zevideanu, a fost aleasă secretar şi lideră a structurii de femei. Geangavela Ion şi Chituc Gheorghe ocupă poziţiile de vicepreşedinţi, iar Cristina Zevideanu îi va reprezenta pe tineri. Buşe Ilie, Avram Nicolae, Chiriţă Vasile, Avram Constantin, Jianu Florina, Cedică Gheorghe, Batîr Constantin, Duicu Mihai, dar şi alţi membri ALDE din Glăvile au profitat de prezenţa deputatului Dumitru Lovin printre ei şi i-au cerut sprijinul pentru două investiţii importante: reabilitarea DJ 677 A şi introducerea sistemelor de apă şi canalizare în toate satele, întrucât, în prezent, administraţia publică locală derulează un astfel de obiectiv de investiţii doar în satul Olteanca.
La rândul său, parlamentarul vâlcean le-a promis că va sprijini toate proiectele comunităţii lor şi va discuta cu cei de la PSD să aibă în vedere şi celelalte zone din localitate. Nu în ultimul rând, Dumitru Lovin le-a recomandat colegilor săi să-şi ia foarte în serios misiunea de a consolida poziţia ALDE în comună, dacă vor să aibă o voce mai puternică în Consiliul Local Glăvile, începând cu anul 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politică și Administrație

%d blogeri au apreciat: