Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Democrat – liberalii din Râmnic îşi aleg şefii


constantinescu_cosmin8• pentru postul de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL, în cursă s-a înscris până acum doar deputatul Romeo Rădulescu
 

La sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul organizaţiei municipale a PDL vor avea loc alegeri interne. Astfel, dumi­nică, 27 iulie, Filarmonica „Ion Dumi­trescu” va fi gazda acestui eveniment important. Democrat – liberalii din Râmnic îşi vor alege noile organe de con­ducere, inclusiv preşedintele orga­ni­zaţiei municipale. Fostul viceprimar Cos­min Constantinescu spune că va can­dida pentru un post în Biroul politic local al PDL, la alegerile interne de du­mi­nică. „Îmi desfăşor activitatea în or­ga­nizaţia municipală şi cunosc cel mai bine problemele oraşului. Aş încurca lu­crurile dacă m-aş angrena în Biroul Poli­tic Judeţean, pentru că eu am făcut poli­tică în municipiu. Voi merge în echipă cu Romeo Rădulescu şi cu cei­lalţi colegi ai mei, printre care Rozin Ceau­şescu, Miron Chisalom, Doru Ol­teanu, Narcis Cupăreanu, Monica Cea­pă, Dorina Iliescu. De asemenea, oameni pre­cum Dragomirescu, Băzăvan sau Costines­cu sunt cei cu care noi muncim de ani de zile şi le datorăm o mare parte din ascensiunea politică. Cel mai mult îmi place să lucrez în echipă, pentru că ştiu să lucrez şi cu oameni cu studii primare, dar şi cu oameni a căror pregătire o invidiez”, declară Constantinescu.

Constantinescu: „USL va da socoteală!”

Fostul viceprimar Cons­tan­tin­escu susţine că momentul în care USL va da socoteală românilor se apropie, iar democrat – liberalii se pregătesc să recâştige Primăria Râm­­­nicului. „Noi, PD-L, ne dorim să mear­gă bine lucrurile în oraş, pentru că atunci când vom ajunge să participăm la actul de guvernare locală, nu vrem să găsim o primărie în faliment. Probabil ştiţi că există riscul ca lista de investiţii pe 2013 să nu fie realizată. Când cei de la USL au prezentat bu­getul şi lista de investiţii, eu le-am atras atenţia că ar fi bine să nu-i amă­gească pe oameni, ci să fie sinceri. Suntem deja la jumătatea anului şi doar câteva proiecte au fost înce­pute… Nu putem vorbi de finalizare. Eu mi-aş dori ca ceea ce au promis să se realizeze. Sunt convins că nu va fi aşa, dar e nevoie de stabilitate în acest moment şi nu intru în detalii. Vă reamintesc că 2012 s-a încheiat cu excedent, iar acum, la Primărie, erau facturi neachitate în valoare de apro­xi­mativ 13 miliarde lei vechi”, a mai spus Cosmin Constantinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: