Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Debut de an şcolar… cu surprize


scoala_prundeni
Elevii şcolilor cu clasele I-VIII din Prundeni, precum şi preşcolarii, au fost întâmpinaţi cu manuale şcolare noi, spaţii de învăţământ dotate cu calculatoare şi table inteligente tip SMART, dar şi cu surprize. Noutăţi care i-au luat prin surprindere nu numai pe profesori şi părinţi, dar şi pe adevăraţii utilizatori ai infrastructurii.

De asemenea, i-au mai aşteptat două terenuri de sport. Un teren cu gazon sintetic de dimensiunile 40/20 ml, ce poate fi folosit ca teren de tenis de câmp, minifotbal şi handbal şi un teren acoperit cu tartan (covor de cauciuc special), cu dimensiunile de 20/10 ml, marcat pentru teren de volei, baschet, minifotbal, dar şi pentru tenis cu piciorul, acesta din urmă fiind delimitat cu plase speciale. La această oră se lucrează la amenajarea cabinelor pentru sportivi (vestiare, grupuri sanitare şi duşuri). Complexul sportiv va fi dotat cu tribune pentru spectatori, pentru VIP-uri, dar şi loje acoperite. Se mai lucrează şi la pregătirea unui alt teren, de data aceasta numai pentru fotbal, cu dimensiunile 60/40 ml, teren ce se va omologa pentru întrecerile juniorilor, covorul sintetic fiind adus de la un club sportiv din Belgia.

Aşadar, la Prundeni, primarul Ion Horăscu împreună cu echipa sa ne rezervă permanent surprize… plăcute.  Aşa, cum de fapt, ne-a obişnuit.

scoala_prundeni1 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: