Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

De vineri, la Voineasa vom striga, din nou, PÂRTIEEEEEEE!!!


• 26 ianuarie 2018, ora 09.00 – telegondola va pleca în prima cursă din acest sezon
• pentru a evita accidentările, Regulamentul de funcționare dă dreptul jandarmilor montani să aplice sancțiuni
După săptămâni de stângăcii, tergiversări, licitații de ochii lumii, Voineasa s-a trezit în ceasul al 13-lea și a reușit să definitiveze documentele pentru administrarea domeniului schiabil de către firma Acomin. În altă ordine de idei, Transalpina Ski Resort anunță deschiderea sezonului 2018, vineri 26 ianuarie, ora 09.00. Din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuie parcurse, spațiile de servicii: apreski-bar, apreski Sunny și închiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT sunt momentan închise. De asemenea, este precizat și faptul că având în vedere calitatea slabă a semnalului GSM nu este posibilă plata cu cardul/POS.
Totodată, administratorii pârtiei atrag atenția asupra creșterii numărului de abateri privind nerespectarea Regulamentului de funcționare a domeniului schiabil Ski Resort Transalpina, lucru care poate duce la numeroase accidente si vătămări corporale. Pentru limitarea acestora, conform regulamentului aprobat de Consiliul Local Voineasa, echipele de jandarmi montani sunt autorizate să aplice sancțiuni. Amenzile aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea Regulamentului sunt cuprinse între 200-500 de lei.
Programul de funcționare stabilit este vineri – duminică, între orele 09.00-16.30. Grosimea totală a stratului de zăpadă măsoară 150 cm, din care circa 80 cm sunt depuși în urma ninsorilor din ultimele zile.
Sursa: www.trans-alpina.ro

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: