Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

De-a „alba-neagra” cu Junioarele


• Federaţia Română de Handbal a retras echipa naţională de Junioare din Liga Naţională

Parcă „molipsiţi” de la Federaţia de Fotbal (acolo unde „joaca” cu regulamentele nu mai miră pe nimeni, riscând chiar să devină tradiţională), oficialii Federaţiei Române de Handbal s-au răzgândit în privinţa unei decizii destul de importante, la numai câteva săptămâni după ce a fost adoptată. Astfel, aşa cum se cunoaşte, după ce Terom Z Iaşi, o nou-promovată în Liga Naţională de handbal feminin, a anunţat că se retrage, FRH a decis ca în locul rămas vacant să fie înscrisă echipa de Junioare a României, cea care în urmă cu numai câteva săptămâni, sub conducerea tehnicianului Seviştean Popa, a reuşit să atingă faza semifinalelor Campionatului Mondial destinat acestei categorii de vârstă, organizat în Muntenegru. Însă, după ce această echipă şi-a făcut debutul în noua ediţie a Ligii Naţionale (înregistrând două înfrângeri din tot atâtea partide disputate), oficialii de la FRH au ajuns la concluzia că nu ar mai fi util ca formaţia de Junioare să continue în campionatul intern, având în vedere faptul că tocmai cele mai importante handbaliste din lotul „tricolorelor mici” nu au primit acordul echipelor cu care se află sub contract să evolueze în Liga Naţională.

Şase cluburi „vinovate” pentru retragerea echipei de Junioare

Pe site-ul Federaţiei Române de Handbal a fost postat un comunicat prin care oficialii acestui for „dau în vileag” cluburile care nu au permis handbalistelor să se alăture lotului condus de seviştean Popa. „Din cauza refuzului şi obstrucţiei cluburilor (LPS Iaşi, LPS Roman, Şcoala 181 SPP Bucureşti, CSŞ 6 Bucureşti, LPS Bistriţa şi CSŞ 2 Baia Mare) de a pune la dispoziţia lotului de tineret NAŢIONAL – ROU sportivele nominalizate de către FR Handbal, pentru a participa în Liga Naţională feminină, în anul competiţional 2012-2013, conform Hotărârii Consiliului de Administraţie al FR Handbal din data de 31.08.2012, Comitetul Director al Federaţiei Române de Handbal a luat hotărârea ca echipa Naţional ROU să fie retrasă din Liga Feminină. În continuare, Liga Naţională Feminină se va desfăşura doar cu 11 echipe”, se arată în comunicatul FRH.

În condiţiile date, Oltchimul va sta în runda a treia

Duminică, 16 septembrie, cu prilejul etapei a III-a a Ligii Naţionale, CS Oltchim Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să întâlnească tocmai formaţia care a fost retrasă de Federaţie, echipa naţională de Junioare. Astfel, rămase fără adversar, „chimistele” vor fi nevoite să ia o mică pauză, până în data de 23 septembrie, atunci când, în Sala Sporturilor „Traian”, ele vor primi replica handbalistelor de la CSM Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din campionatul intern.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: