Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

„Cutia de carton”, pe scena de la Cinema Ostroveni


Mâine, 19 noiembrie 2013, începând cu ora 19.00, la Sala Cinema Ostroveni, Teatrul Municipal Ariel va prezenta un nou spectacol, comic şi tânăr, „Cutia de carton”, în regie colectivă – Şerban Puiu, Ana Mujat şi Codruţa Vasiu, şi în scenografia lui Clau­diu Nicodim. Piesa este o comedie de suc­ces realizată de tinerii studenţi actori ai Secţiei de Artă Teatrală – Universitatea Lu­cian Blaga din Sibiu. Din distribuţie fac parte: Alexandru Dobriţa (Antoine), Cristian Ioan Timbuş (Vincent), Maria Nicoleta Soi­lică (Marine), Andrei Tudor Răileanu (Da­vid), Ana Maria Vereş (Katia), Alexandra Ioana Şerban (Emilie), Anton Cristian Balint (Lorenzo), Vlad Bacalu (Iubitul lui Emilie).

Piesa „Cutia de Carton” de Clément Mi­chel este un spectacol de şi pentru tineri, care a avut un succes imens în Paris, ju­cându-se de mai bine de 700 de ori, între 2001 şi 2004. Subiectul este povestea unei mutări neprevăzute unde sunt prezentate şapte personaje care niciodată nu se află în locul potrivit la momentul potrivit, prinse în­tre lucrurile de împachetat şi conturile de re­glat.

Spectacolul este realizat cu „sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Progra­mul Daphne III”.

Informaţiile ne-au fost oferite de Izabela Cernătescu, consilier de comuni­ca­re al Teatrului Municipal Ariel Râmnicu-Vâl­cea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: