Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Cu ochii pe adversarele de la Mondiale, cu gândul la Europene


• naţionala de handbal feminin va afla luna aceasta numele adversarilor din faza grupelor de calificare la CE din 2012
jovanovic-marija-manea 

După Campionatul Mondial de handbal feminin de la sfârşitul acestui an, ce se va desfăşura în Brazilia, echipa naţională a României se va pregăti pentru un nou turneu final. Chimistele, împreună cu celelalte handbaliste ce vor face parte din lotul pregătit de Radu Voina şi Luminiţa Dinu, vor încerca să depăşească performanţa din 2010, când s-au întors acasă, de la Campionatul Euro­pean din Danemarca şi Norvegia, cu medalia de bronz. Până să se gândească la medalii, vor avea de luptat pen­tru a ajunge la turneul final din 2012, ce va avea loc în Olan­da. De altfel, naţionala României îşi poate face cal­cule pentru Campionatul European din anul următor încă de pe acum.

 

În prima urnă valorică

 

Federaţia Europeană de handbal a stabilit compo­nenţa urnelor în baza cărora se vor forma grupele de cali­ficare. Naţionala ţării noastre face parte din prima urnă va­lo­rică, alături de reprezentativele din Rusia, Spania, Franţa, Germania, Suedia şi Danemarca. Aceste selec­țio­nate vor fi, deci, evitate în faza calificărilor. În schimb, Ro­mânia s-ar putea duela cu Ungaria, Croaţia, Muntenegru, Ucraina, Macedonia, Austria şi Serbia (ce fac parte din urna a doua valorică), dar şi cu Belarus, Slovacia, Portu­galia, Islanda, Slovenia, Turcia, Polonia. În urna a patra vor fi încadrate echipele care se vor califica din faza I.

 

Olanda şi Norvegia sunt calificate direct

 

În data de 27 aprilie se vor stabili şapte grupe a câte patru echipe fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă îşi vor asigura biletul pentru turneul final din Olanda. Meciurile din faza grupelor de calificare încep în acest an, în octombrie, când vor fi ştiute şi echipele din urna a IV-a şi se vor putea desfăşura primele două etape. Echipele calificate trebuie stabilite până la începutul lunii iunie a anului viitor. Celor 14 echipe calificate din faza grupelor, care vor lua parte la Campionatul European din 2012, li se vor mai adăuga  Olanda (în calitate de ţară organizatoare) şi Norvegia (deţinătoarea trofeului).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: