Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

CS Oltchim are un nou site!


• www.cs-oltchim.com – noua pagină web a campioanei României beneficiază de un design mult mai spectaculos şi modern

Noua versiune a website-ului Clubului Sportiv Oltchim este funcţională încă de marţi, 25 iulie. Oficialii clublui vâlcean au dorit această schimbare întrucât echipa se află într-un amplu proces de transformare. Aşa cum se cunoaşte, schimbările au pornit încă de la antrenori şi jucătoarele din componenţa lotului, continuând până la cele mai mici detalii, aşa cum ar fi noul echipament personalizat pentru viitorul sezon, sigla clubului sau chiar pagina web oficială.

Noua siglă – inspiraţi de trecut, privind în viitor

Ideea de modificare a siglei clubului a apărut în contextul actual al rebrand-uirii întregii structuri europene de handball, fiind uşor de observant faptul că Federaţia Europeană de Handbal şi-a schimbat logo-ul. Sigla a păstrat ideea de „scut”, însemnul grafic al competiţiilor sportive şi apărarea palmaresului actual. Acesta este conturat de culoarea albastru – cea mai rece dintre culori, simbol al seriozităţii. Are un fundal alb care reprezintă fair-play-ul, modul corect de a-ţi măsura forţele, cu prilejul întrecerilor sportive.

Printre noutăţile siglei clubului vâlcean, se remarcă apariţia denumirii „CLUBUL SPORTIV”, dar şi numele oraşului în care se găseşte acesta „RÂMNICU VÂLCEA”, ambele scrise cu albastru de aceaşi nuanţă ca şi logo-ul Federaţiei Europene – EHF. Acelaşi albastru este folosit şi în cazul siluetei sportivei care imită aruncarea din săritura specifică handbalului. Tot în titlu, cu auriu, reprezentând supremaţia numărului de titluri naţionale din liga internă feminină, este scris numele clubului şi al echipei „OLTCHIM”. Datele de identificare se termină cu anul 1973 – anul înfiinţării clubului.

Tot ca o noutate, în subsolul scutului au fost poziţionate cinci stele, acestea reprezentând numărul trofeelor internaţionale câştigate de club de-a lungul existenţei sale: 2 Cupe IHF, 2 Super­cupe ale Europei şi 1 Cupa Cupelor. Numărul stelelor poate creşte în măsura în care handbalist­ele clubului Oltchim vor reuşi să aducă şi alte trofee europene în vitrina eclubului. De asemenea, mai trebuie precizat şi faptul că s-a renunţat la numărul mare de steluţe din sigla anterioară, precum şi la anii inscriptionati acolo (cei în care clubulul râmnicean a câştigat diverse trofee interne) pentru ca noul logo-ul să poată fi inscripţionat mult mai uşor pe materialele textile, din sticlă, porţelan, lemn etc. dar şi pe celelalte articole publicitare care vor fi editate începând cu noul sezon.

Amical cu SCM Craiova

Tot de pe noul site am aflat şi faptul că handbalistele pregătite de Jakob Vestergaard vor disputa primul meci de pregătire al aceastei pauze competiţionale împotriva formaţiei SCM Craiova. Partida se va juca în Râmnicu Vâlcea, sâmbătă 28 iulie, cu începere de la ora 10.00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: