Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

CS Chimia – încă o remiză!


• chiar dacă handbalul este un sport în care rareori se consemnează rezultate de egalitate, Chimia Râmnicu Vâlcea a reuşit în două etape consecutive un asemenea rezultat!

Federaţia Română de Handbal a programat pentru Divizia A (liga a II-a de handbal feminin) o rundă intermediară la mijlocul acestei săptămâni, cea cu numărul şase. Singura reprezentantă a judeţului nostru care evoluează în seria Vest este echipa pregătită de Nicoleta Lazăr, CS Chimia. După primele cinci etape disputate, formaţia vâlceană se găsea la mijlocul clasamentului (locul 6) cu cinci puncte acumulate (două victorii, un egal şi două înfrângeri). În runda a şasea râmnicencele au întâlnit în deplasare un adversar care părea accesibil la prima vedere, Universitatea Timişoara, ocupanta penultimei poziţii din clasament (locul 11 cu numai 2 puncte). Totuşi, lipsa de experienţă a „chimistelor mici” şi-a spus cuvântul (echipa din nordul Râmnicului este nou-promovată în al doilea eşalon valoric al ţării); elevele Nicoletei Lazăr aflându-se mai tot timpul la egalitate cu handbalistele din Banat, nici una dintre cele două grupări nereuşind să ia un avans suficient de mare încât să „tranşeze” disputa în favoarea ei. La pauză, scorul a fost 14-14, iar echilibrul în joc a persistat până în ultima clipă, rezultatul final fiind tot egal, 22-22! Astfel, gruparea vâlceană reuşeşte o performanţă rarisimă în handbal, aceea de a încheia două partide consecutive cu scor egal (în etapa a cincea, CS Chimia – Bowling Sfântu Gheorghe s-a terminat 27-27), dar în urma acestui „semieşec”, Chimia mai pierde o poziţie în clasamentul seriei, coborând pe şapte, cu 6 puncte.

Rezultatele complete din runda intermediară au fost: Bowling Sfântu Gheorghe – Universitatea Reşiţa 27-18 (14-9 a fost scorul înregistrat la pauză); CS Timişoara –Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu 35-28 (17-14); CSM Bistriţa – CSM Slatina 27-29 (16-12); CSM Sfântu Gheorghe – CSŞ Caracal 34-33 (17-17); Mureşul Târgu Mureş – HC Alba Sebeş 25-26 (16-15). În urma acestor rezultate, primele locuri în campionat sunt ocupate de următoarele formaţii: CS Timişoara 9 puncte (+38); Universitar Târgu-Jiu 8p (+25); Mureşul Târgu Mureş 8p (+12); Bowling Sfântu Gheorghe 7p (+12) şi CSM Sfântu Gheorghe 7p (-3).

Mâine, 22 octombrie, începând cu ora 11.00, în cadrul etapei a şasea, CS Chimia are programată o partidă pe teren propriu, împotriva „municipalelor” de la Sfântu Gheorghe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: