Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

CS Chimia, echipa remizelor


• chiar dacă handbalul este un sport în care sunt destul de rar consemnate rezultate de egalitate, o formaţie vâlceană pare că s-a „specializat” în obţinerea remizelor

Chimia2Sâmbătă, 5 mai, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea a găzduit partida dintre CS Chimia şi CSŞ Caracal, disputa contând pentru etapa cu numărul douăzeci şi unu a Diviziei A la handbal feminin, Seria Vest. Chiar dacă evoluau în deplasare, sportivele din judeţul Olt porneau ca favorite în acest meci, ele aflându-se pe prima treaptă a podiumului Seriei, trupa din Caracal având deja acontate „biletele” pentru barajul de promovare în Liga Naţională, spre deosebire de trupa râmniceană, ocupanta unei poziţii mai modeste la mijlocul clasamentului. Însă, sportivele pregătite de antrenoarele Nicoleta Lazăr şi Cristina Rouă au dorit să facă o surpriză plăcută celor aproape o sută de spectatori prezenţi la meci, ele reuşind să termine la egalitate duelul cu mai experimentatele adversare. La finele unui joc aprig disputat, cu ambele formaţii aflate rând pe rând la conducerea ostilităţilor, vâlcencele au reuşit un nou rezultat „marcă înregistrată” CS Chimia, încheind partida la egalitate, scor 26-26 (la pauză, „chimistele mici” se aflau în avantaj, 16-15). Cu acest nou rezultat de egalitate, linia de clasament a clubului râmnicean este perfect identică: 7 victorii, 7 remize, 7 înfrângeri, echipa ocupând chiar şi poziţia a VII-a în clasament, cu 21 de puncte.

CS Timişoara – ultimul adversar

Sâmbătă, 12 mai, cu prilejul etapei a XXII-a (ultima din acest sezon al Diviziei A), elevele Nicoletei Lazăr se vor deplasa la Timişoara, acolo unde vor întâlni reprezentantele Clubului Sportiv din localitate. Şi acest nou joc se anunţă a fi unul extrem de dificil pentru CS Chimia, întrucât adversarele se află în luptă directă cu formaţiile Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu şi Mureşul Târgu Mureş, miza constituind-o ocuparea poziţiei secunde la finalul campionatului, ultima care asigură prezenţa la barajul de promovare.

Programul complet al rundei de la finele acestei săptămâni este următorul: Mureşul Târgu Mureş – UCB Târgu Jiu (derby-ul etapei); CSŞ Caracal – Universitatea Reşiţa; HC Alba Sebeş – CSM Slatina; CSM Sfântu Gheorghe – CSM Bistriţa; Universitatea Timişoara – Bowling Sfântu Gheorghe şi, evident, CS Timişoara – CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: