Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

CS Chimia, doar o remiză cu CSM Slatina


Sâmbătă, în etapa cu numărul treisprezece a Diviziei A (seria Vest) la handbal feminin, sportivele vâlcene, pregătite de antrenoarele Nicoleta Lazăr şi Cristina Rouă, au reuşit doar un rezultat de egalitate împotriva oltencelor de la CSM Slatina. Râmnicencele porneau la startul acestui joc din postura de favorite, ele beneficiind de avanta­jul propriului teren; în clasamentul seriei cele două echipe aflându-se de asemenea la egalitate de punc­te, ambele cu câte 13. Iar această situaţie de „balotaj” va continua şi după disputarea întâlnirii directe, combatantele remizând între ele. În prima parte a jocului, slătinencele s-au dovedit mai pragmatice, ele speculând de mai multe ori erorile apărute pe faza de apărare a trupei „chimiste”, la pauză scorul consem­nat fiind favorabil handbalistelor din judeţul Olt. În partea secundă, ele­vele Nicoletei Lazăr au prins mai mult curaj, acestea reuşind să re­vină şi, chiar dacă nu au izbutit să „tran­şeze” victoria în favoarea lor, ele au bifat totuşi un egal, cu aju­to­rul căruia se menţin, cel puţin până la finele rundei viitoare, la golaverj, în faţa adversarelor de sâmbăta trecută; rezultatul final dintre CS Chimia şi CSM Slatina fiind un indecis 31-31.

Tot sâmbătă, în aceeaşi etapă a XIII-a din seria Vest a ligii secunde feminine de handbal, s-au mai disputat următoarele întâlniri: CSŞ Caracal – Universitar „Cons­tan­tin Brâncuşi” Târgu-Jiu 32-18 (15-7 fiind scorul înregistrat la pau­ză) – a fost derby-ul etapei, între liderul de până în acel moment, Universitar Târgu-Jiu, şi noul lider, CSŞ Caracal; oltencele „furând” la golaveraj „fotoliul” primului loc gorjencelor; HC Alba Sebeş – CSM Bistriţa 24-16 (12-7); Universitatea Reşiţa – CS Timişoara 28-32 (13-16); Mureşul Târgu-Mureş – Bow­ling Sfântu Gheorghe 26-23 (14-11); partida dintre CSM Sfântu Gheo­rghe şi Universitatea Timi­şoa­ra a fost amânată, motivul fiind le­gat de starea precară a drumurilor înzăpezite, timişorencele neputând efectua deplasarea în judeţul Covasna.

În acest moment, la finele eta­pei a XIII-a, „chimistele mici” ocupă poziţia a cincea în clasamentul seriei Vest, cu 14 puncte acu­mu­late. Dar iată cum se prezintă si­tua­ţia completă în jumătatea supe­rioară a ierarhiei: CSŞ Caracal 19p; Universitar Târgu-Jiu 19p; CS Ti­mişoara 18p; Mureşul Târgu-Mureş 16p; CS Chimia 14p şi CSM Slatina 14p. Runda viitoare, sâmbătă 18 februarie, pentru handbalistele râmnicene se anunţă un meci foarte dificil, acestea urmând a se deplasa la Târgu-Jiu pentru a întâlni fostul lider al campionatului, Universitar „Constantin Brâncuşi”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: