Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Coșuri vandalizate pe Valea Oltului. Poliția și Garda de Mediu tac


În cadrul întrunirii Colegiului Prefectural, de ieri, directorul Secției Drumuri Naționale Vâlcea, Lăcrămioara State (foto), a tras un semnal de alarmă: mai multe coșuri, majoritatea de pe Valea Oltului, au fost vandalizate. Întrebată de către prefectul județului, Florian Marin, dacă a făcut plângere pentru cele constatate, directoarea State a precizat că problema a ajuns în atenția Poliției și a Gărzii de Mediu, dar… niciun răspuns. Ca urmare a celor întâmplate, coșurile stricate au fost înlocuite cu altele noi. Din păcate, coșurile nu sunt tocmai cele mai potrivite.
„Am fost aprovizionați cu coșuri de cei de la Compania Națională. Au venit coșuri fără fund, doar partea aceea cu sârmă. Noi a trebuit să le amenajăm. Iar avem probleme că punem saci și se rup din cauza acelor sârme. La ultima întâlnire cu conducerea Companiei, toți șefii de secții s-au plâns și au solicitat achiziționarea unor coșuri adecvate, mai înalte”, a declarat Lăcrămioara State, director SDN Vâlcea.
Au fost montați în mai multe zone din județ noi parapeți, pe o lungime de patru kilometri, inclusiv pe Dealul Negru, iar acțiunile de acest fel vor continua.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: