Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Copiii cu biciclete, victime pe șosele


În ultimele trei zile, pe raza județului nostru au avut loc două accidente rutiere în care au fost implicați doi minori, în calitate de bicicliști. În ambele situații, bicicliștii au intrat în coliziune cu autoturisme participante la trafic, la schimbarea direcției de mers.
Unul dintre accidentele a avut loc vineri, 29 septembrie , pe Drumul Județean 703L, pe raza orașului Călimănești, în urma căruia biciclistul minor a fost internat în spital, în stare gravă, comă de gradul 8. De asemenea, pe 2 octombrie, în jurul orei 19.00, pe Drumul Județean 677D, pe raza comunei Ștefănești, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un minor, de 10 ani, a fost rănit grav și trimis la Unitatea de Primiri Urgențe, din Craiova.
Având în vedere situația prezentată, ne adresăm părinților cu rugămintea de a nu lăsa copiii nesupravegheați pe drumurile publice și să nu le permită accesul cu bicicleta pe drumurile publice dacă nu au împlinit vârsta minimă de 14 ani.
În situația în care îndeplinesc condiția obligatorie de vârstă, să se asigure că aceștia cunosc regulile de circulație și sunt echipați corespunzător. De asemenea, învățați copiii să conducă prudent, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers şi să acorde prioritate de trecere celorlalți participanți la trafic. Stimați părinți, consecințele accidentelor rutiere în care sunt implicați minori sunt deosebit de grave și distrug vieți.
realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: