Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Conducerea CS Oltchim invită toţi iubitorii handbalului să susţină echipa


• de la donaţii până la contribuţii sub formă de reclamă sau sponsorizare, orice sumă este binevenită în această perioadă dificilă
 

Oltchimul a preluat în această săptămână ceva din modelul cu care echipa daneză Viborg încearcă să obţină fondurile necesare pentru transferul unei jucătoare (apelând la donaţii din partea suporterilor). Vestea venită duminică de la fostul manager general Constantin Roibu, una mai mult sau mai puţin uşor de anticipat, prin care s-a făcut oficial cunoscut faptul că, din luna octombrie, Clubul Sportiv nu va mai avea bani pentru plata salariilor jucătoa­relor a determinat conducerea acestuia să caute soluţii urgente. Chiar dacă circulă anumite zvonuri, cum că un „gigant” economic rus ar prelua combinatul şi implicit echipa de handbal sau că anumiţi oameni de afaceri din România sau politicieni s-ar putea implica activ pentru menţinerea activităţii sportive la standarde înalte, până la concretizarea unei situaţii care să permită ieşirea din criză, nici conducerea clubului nu pierde timpul în zadar, căutând soluţii.

Pe lângă cele care erau deja cunoscute din urmă cu câteva săptămâni, clubul invitând orice firmă interesată să se alăture pe lista sponsorilor echipei, în urmă cu puţin timp, pe site-ul clubului a fost postat un comunicat prin care se precizează faptul că orice suporter poate ajuta echipa cu resurse financiare, în acest sens fiind deschise două conturi. Mesajul postat prin care iubitorii handbalului din România sunt rugaţi să ajute la redresarea echipei este următorul: „Astăzi trecem prin momente dificile după retragerea sponsorului principal SC Oltchim SA. Este motivul pentru care rugăm iubitorii handbalului din întreaga ţară să susţină echipa de handbal Oltchim Rm. Vâlcea sub formă de donaţii, sponsorizări sau reclamă şi publicitate. Orice contribuţie, indiferent cât de mică, venită din partea dumneavoastră, va contribui la succesul echipei şi a existenţei în continuare a clubului de handbal Oltchim Rm. Vâlcea. Pentru contribuţii sub formă de reclamă şi publicitate sau sponsorizare, vă punem la dispoziţie contractele necesare contactând clubul la numărul de telefon 0250.730.755 sau 0742.121.121. Donaţiile  efectuate în conturile menţionate mai sus vor fi făcute publice prin site-ul clubului”.

Conturile în care se pot face donaţii sunt următoarele: LEI  RO 48 BRDE 390 SV 35206333900 şi EURO RO 44 BRDE 390 SV 35206413900. Datele de care aveţi nevoie în cazul unui transfer bancar sunt: * TITULAR: CLUBUL SPORTIV OLTCHIM * ADRESA: STRADA UZINEI NR. 1 * COD FISCAL: RO9387831.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: