Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Comunicat important! Întreruperi programate ale apei potabile, în data de 24 mai 2018, între orele 09.00 – 16.00, pe strada Gib Mihăescu


Întreruperi programate ale apei potabile, în data de 24 mai 2018, între orele 09.00 – 16.00, pe strada Gib Mihăescu
Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a conductei din PE D400mm (de pe Bulevardul Tineretului – prelungire) cu conducta din OL D400mm existentă pe strada Gib Mihăescu, la solicitarea constructorului Govora SA, vă comunicăm:
„În data de 24. 05. 2018, între orele 09.00 – 16.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Gib Mihăescu (Benzinăria Lukoil și Valoris SRL). În acest interval orar, echipele de intervenție ale Societății Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.
Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: