Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 ianuarie 2019

Comunicat de presă: Recunoaştere naţională pentru OFL Vâlcea


Duminică, 17 decembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale (CN al OFL). În cadrul acestui Congres, femeile liberale din toată ţara şi-au ales o nouă conducere pentru următorii 4 ani. În urma scrutinului, doamna deputat Florica Cherecheş a fost aleasă în poziţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale.
Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) din judeţul Vâlcea a participat la acest congres cu o delegaţie numeroasă, formată din 32 de persoane. Conform deciziei Biroului Politic Judeţean al OFL Vâlcea din 5.12.2017, delegaţia vâlceană a susţinut moţiunea „Forţă în unitate” a doamnei deputat Florica Cherecheş, ce pune accent pe rolul femeilor în politica românească, pe implicarea lor în politicile demografice şi de sprijinire a familiei, muncă şi protecţie socială, educaţie şi sănătate.
Din partea OFL Vâlcea, la alegerile de duminică pentru alegerea noului Birou Politic Naţional al Femeilor Liberale au candidat Mihaela Andreianu şi Cecilia Văduva. În urma votului dat de cele aproximativ 1200 de delegate prezente la Congres, Mihaela Andreianu a fost aleasă Vicepreşedinte pentru Educaţie, Cercetare, Cultură, Culte, Minorităţi şi Sport, iar Cecilia Văduva a fost aleasă preşedinte la Comisia de Arbitraj al OFL. Prezenţa celor două în forul decizional al Organizaţiei Femeilor Liberale reprezintă o recunoaştere a forţei Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Vâlcea în cadrul structurilor interne ale Partidului Naţional Liberal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: