Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Comunicat de presă: Întâlnire ATOP la Brezoi


Săptămâna trecută, în Sala de Consiliu a Primăriei Oraşului Brezoi, s-a desfăşurat şedinţa extraordinară a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Vâlcea, prilej cu care a fost analizată activitatea desfăşurată de lucrătorii Poliţiei Oraşului Brezoi şi ai secţiilor de poliţie rurale arondate, în primele 10 luni ale anului 2017.
La şedinţă au fost invitaţi şi au participat: Robert Adrian Schell – primarul Oraşului Brezoi, subinspector de poliţie Petre Tertereanu – reprezentantul Poliţiei Oraşului Brezoi şi Gheorghe Ploscaru – comandantul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Ordine Publică – Detaşamentul de Jandarmi nr. 2, Brezoi.
Principalele obiective analizate au fost:
• creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prin protejarea persoanei, protejarea patrimoniului şi siguranţa stradală;
• monitorizarea grupurilor infracţionale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi supravegherea judiciară a inculpaţilor;
• combaterea delictelor silvice;
• creşterea siguranţei rutiere pe drumurile publice;
• situaţia accidentelor rutiere, produse în primele 10 luni din anul 2017, comparativ cu primele 10 luni din anul 2016;
• creşterea nivelului de încredere în poliţie şi îmbunătăţirea cooperării interinstituţionale.
Urmare acestei analize, s-a constatat că principalele probleme cu care se confruntă Poliţia Oraşului Brezoi şi posturile de poliţie din arondare (cele din comunele Boişoara, Câineni, Perişani şi Titeşti) sunt: deficitul de personal de 14,91%, furtul de material lemnos, cu precădere în zona satului Valea lui Stan (Oraşul Brezoi), şi lipsa logisticii necesare combaterii furtului de material lemnos din zonă.
Factorii decizionali prezenţi la această şedinţă au dat asigurări că vor conlucra în scopul îmbunătăţirii cooperării interinstituţionale şi se vor implica în rezolvarea, cu prioritate, a problemelor desprinse din analiză.
În acest sens, se va urmări creşterea gradului de siguranţă pe linia ordinii şi liniştii publice şi scăderea infracţionalităţii, concomitent cu intensificarea controalelor întreprinse de poliţişti, pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori, dar şi a faptelor asociate acestora.
Secretariatul Executiv al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: