Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 ianuarie 2019

Comunele Amărăști, Crețeni, Glăvile și Pesceana, scotocite de polițiști


• valoarea cumulată a amenzilor aplicate se ridică la peste 10.000 de lei
La mijlocul săptămânii trecute, polițiștii au organizat o acţiune pe linie economică, rutieră și de ordine publică, în comunele Amărăști, Crețeni, Glăvile și Pesceana, aplicând nu mai puțin de 16 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, la Legea 61/1991, dar și pentru fapte de comerț ilicit.
Oamenii legii anunță că valoarea cumulată a sancțiunilor aplicate se ridică la peste 10.000 de lei. În urma acțiunilor desfășurate, au fost reținute trei permise de conducere și un certificat de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au confiscat mai multe produse alimentare expirate.

Bărbat din Caracal, amendat în Amărăști

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au depistat, pe raza comunei Amărăști, o autoutilitară condusă de un bărbat cu vârsta de 59 de ani și domiciliul în municipiul Caracal din județul Olt. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul transporta bovina ce nu era crotaliată și fără a deține documente sanitar-veterinare. Pentru fapta comisă, șoferul din Caracal a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei.
În plus, după ample verificări efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoutilitara în cauză figurează ca fiind radiată din circulație de la data de 8 martie 2017. Astfel, oamenii legii au înregistrat și un dosar penal, obiectul acestuia fiind reprezentat de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: