Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Coaliția pentru Familie critică lipsa de mediatizare a Referendumului din 6 și 7 octombrie


Inițiativa cetăţenească pentru revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituţia României se confruntă, zilele acestea, cu o tentativă gravă de excludere a ei din spaţiul media din întreaga ţară. Suntem sesizaţi în fiecare oră cu interzicerea accesului la mass-media locală şi naţională. Emisiuni de radio şi de televiziune sunt programate şi apoi oprite în ultima clipă fără o motivare legală.
În condițiile în care toate dispozițiile legale și constituționale prevăd dreptul românilor de a fi informați cu privire la obiectul real al acestui Referendum, avertizăm că politica de blocare a emisiunilor radio și T.V. care ar putea conduce la informarea reală a publicului se încadrează într-o practică nedemocratică și nu face decât să servească interesele acelora care se opun Referendumului. Propaganda anti Referendum se revarsă pe majoritatea ecranelor și posturilor radio, fără nici cea mai mică încercare de echilibrare a opiniilor și mesajelor.
De asemenea, punerea campaniei de informare pentru Referendum în rama unei campanii electorale, eliminând astfel din orice dezbatere publică sutele de organizații civice și pe reprezentanții lor care au inițiat și susținut acest demers, este profund injustă, îngrădind dreptul la liberă exprimare. Boicotarea campaniei de informare a publicului este practic îndreptată împotriva tuturor celor 18 milioane de cetățeni români cu drept de vot chemați la urne și constituie un grav atentat la adresa democrației și suveranității poporului român.
• Coaliția pentru Familie

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: