Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Clubul Oltchim este emblemă a Vâlcii


Decizia managerului Constantin Roibu de a retrage sprijinul financiar pentru echipa de handbal ar trebui să reprezinte, de fapt, un semnal pentru toate oficialităţile judeţului. Să ne amintim cu toţii că ne-am lăudat în nenumărate rânduri cu această echipă şi ar fi cazul ca acum să nu o uităm. Echipa, încă, nu este desfiin­ţată, ci doar într-o situaţie extrem de dificilă din care se poate ieşi dacă autorităţile vor cu adevărat.

oltchim-viborg-finalaCL 

DJST Vâlcea sprijină echipa OLTCHIM

“Ieri, 31.03.2011 a fost în biroul meu domnul Ioan Gavrilescu poves­tindu-mi cu inima grea, situaţia dificilă în care se află echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea. Înţeleg pro­ble­mele materiale deo­sebite cu care se confruntă, drept pentru care am luat decizia ca începând chiar de ieri, 31.03.2011 şi până la finele anu­lui în curs, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea care are în ad­mi­nis­trare Sala Sporturilor Traian, să nu mai percea­pă nici un fel de plată pentru antre­namentele şi jocurile echipei de hand­bal Oltchim Rm. Vâlcea.

Având în vedere că echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea este un brand internaţional care a purtat cu cinste imaginea judeţului Vâl­cea şi al României în lume, ne vedem obligaţi să facem tot ce ne stă în putere ca această echipă să nu dispară.

În urma discuţiilor purtate cinstit cu domnul Ioan Gavrilescu, şi înţelegând motivul real al acestei situaţii, adică cel material, fac un apel către toate instituţiile cu rol de con­ducere din judeţul Vâlcea (Prefectura Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea etc.) şi către toţi oamenii de afaceri, să urmeze exemplul nostru şi să pună umărul la salvarea echipei fanion a judeţului nostru, Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Consider că este normal ca Uzina Oltchim să fie ajutată în aceste momente grele şi să nu uităm clipele frumoase dăruite de această echipă minunată.”

HAIDEŢI SĂ ARĂTĂM LUMII CĂ ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI!

Director executiv,

Dinu Paul Viorel


Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: