Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Cinci din cinci pentru handbalistele de la Energetic


Energetic_junioare• elevele profesorului Aurelian Roşca au obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Junioare I

La finele săptămânii trecute, echi­pa Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea a susţinut cea de-a cincea par­tidă din cadrul Seriei C a Campio­na­tului Naţional de Junioare I. Adversare au fost bucureştencele de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2. Întâlnirea, dispu­tată în sala de sport a Colegiului Energetic, a fost la discreţia gazdelor, râmnicenele evoluând extraordinar în prima parte a meciului, atunci când şi-au creat un avans de nouă goluri; scorul consemnat la pauză fiind 18-9.

Jocul foarte bun prestat de sporti­vele pregătite de tehnicianul Aurelian Roşca în prima repriză s-a dovedit decisiv pentru economia întregii parti­de, ecartul de nouă goluri dintre grupa­rea râmniceană şi trupa din Capitală regăsindu-se şi la finalul partidei pe tabela de marcaj (27-18). Astfel, Colegiul Energetic a obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă în noul sezon, din tot atâtea partide disputate.

CS Chimia şi Naţional au încheiat învinse

Mai trebuie precizat faptul că, tot din cadrul acestei serii C a Cam­pio­natului Naţional de Junioare I, mai fac parte, pe lângă echipa Colegiului Ener­getic, alte două formaţii din jude­ţul nostru. Este vorba despre CS Chi­mia Râmnicu Vâlcea (pregătită de antre­noa­­rele Nicoleta Lazăr şi Cristina Rouă) şi Naţional Râmnicu Vâlcea (an­tre­nor Constantin Dincă). Din păca­te, în partidele pe care le-au susţinut cu prilejul etapei a V-a, ambele pe propriul teren, echipele vâlcene au tre­buit să se recunoască învinse în faţa unor formaţii redutabile ale acestei serii a campionatului de junioare. CS Chimia a pierdut în faţa bucureşten­celor de la Şcoala 181, o echi­pă care aproape în fiecare an atinge treptele podiumului turneului final de Junioare I; în timp ce, Naţional a fost depăşită la limită tot de o formaţie din Capitală, Clubul Sportiv Şcolar nr. 6.

Rezultatele complete consemnate în runda a V-a:

Naţional Rm. Vâlcea – CSŞ 6 Bucureşti 31-32

LPS Piteşti – Col. Media Bucureşti 41-14

Chimia Rm. Vâlcea – Şc. 181 Bucureşti 33-41

Colegiul Energetic – CSŞ 2 Bucureşti 27-18

Programul etapei viitoare (27 octombrie)

CSŞ 6 Bucureşti – CSŞ 2 Bucureşti

Sc. 181 Bucureşti – Colegiul Energetic

Col. Media Bucureşti – CS Chimia

Naţional Rm. Vâlcea – LPS Piteşti

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: