Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

„Chimistele” debutează în noul an la Brăila


• CS Oltchim întâlneşte astăzi, în deplasare, pe HC Dunărea Brăila

La numai o zi de la revenirea din Turcia, acolo unde handbalistele pregătite de Radu Voina au participat la un turneu internaţional amical (pe care au reuşit să îl câştige), „galacticele” de la Oltchim se deplasează astăzi la Brăila, acolo unde vor întâlni într-o partidă contând pentru etapa cu numărul opt, din cadrul Ligii Naţionale feminine, echipa Handbal Club Dunărea. Această întâlnire era programată să se dispute, conform calendarului iniţial, în data de 12 noiembrie 2011, dar datorită programului foarte încărcat pe care clubul râmnicean îl avea în acea perioadă, oficialii acestuia din urmă au solicitat Federaţiei Române de Handbal amânarea jocului. Astfel, partida de la Brăila va fi prima cu caracter oficial din 2012 pentru ambele grupări.

În acest moment, CS Oltchim Râmnicu Vâlcea este liderul Ligii Naţionale de handbal, având 14 puncte acumulate (maximul posibil din primele şapte etape disputate), situându-se însă la numai un singur punct avans faţă de adversarul de astăzi, HC Dunărea Brăila; condiţii în care jocul din această după-amiază capătă o importanţă deosebită (partida va începe la ora 17.00 urmând a fi transmisă în direct de către postul de televiziune DigiSport2). Poziţia secundă a podiumului primei ligi feminine este ocupată de HC Oţelul Galaţi (cu 13 puncte dar şi un joc mai mult disputat).

Pentru vâlcence va urma un program destul de aglomerat în perioada imediat următoare, luna ianuarie fiind „condimentată” din plin cu partide din cadrul campionatului intern: Oltchim – HCM Baia Mare (14 ianuarie, etapa a IX-a); CSM Cetate Devatrans – Oltchim (18 ianuarie, etapa a X-a); Oltchim – CSM Ploieşti (21 ianuarie, etapa a XI-a); Universitatea „Neptun” Constanţa – Oltchim (25 ianuarie, etapa a XII-a) şi Oltchim – HC Oţelul Galaţi (28 ianuarie, etapa a XIII-a, ultima din turul campionatului).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: