Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Cele mai importante echipe din Liga Naţională şi-au testat forţele în primele turnee de pregătire


Trofeul_Maramures• dacă CS Oltchim a fost gazda Memorialului „Constantin Tită”, HCM Baia Mare nu s-a lăsat mai prejos, organizând „Trofeul Maramureş”. HC Zalău – campioană cu „greutate”

Se pare că săptămâna dintre Crăciun şi Anul Nou a fost numai bună pentru desfăşurarea competiţiilor handbalistice amicale în ţara noastră. Astfel, în perioada 28-29 decembrie, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnic a fost gazda Memorialului „Constantin Tită”, competiţie câştigată de CS Oltchim (la care au mai participat Corona Braşov, HCM Roman şi Universitatea Constanţa). Tot în acele zile, în Maramureş, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare primea „în arenă” alte patru formaţii, acestea concurând în cadrul ediţiei cu numărul unsprezece a „Trofeului Maramureş”. Deşi porneau drept favorite, gazdele de la Handbal Club Municipal s-au văzut în cele din urmă depăşite de formaţia pregătită de către experimentatul tehnician Gheorghe Tadici, HC Zalău. Rezultatele complete înregistrate la turneul din nordul ţării au fost următoarele: Baia Mare – Jolidon Cluj 23-19; HC Zalău – Bekescsaba (formaţie din prima ligă maghiară) 29-18; HC Zalău – Jolidon Cluj 29-26; Baia Mare – Bekescsaba 21-23; Jolidon Cluj – Bekescsaba 29-24 şi Baia Mare – HC Zalău 20-21. La final, handbalistele sălăjence au trebuit să facă ceva eforturi în încercarea de a ridica impresionantul trofeu de peste 15 kilograme (foto), realizat din lemn masiv, reprezentând o poartă tradiţională maramureşeană. Fosta „chimistă” Valeria Beşe a fost desemnată cea mai bună handbalistă de la „Trofeul Maramureş”, în timp ce Eliza Buceschi (HCM Baia Mare) şi Veress Szuszana (Bekescsaba) au fost declarate cea mai bună marcatoare, respectiv cel mai bun portar.

Liga Naţională va reîncepe pe 14 ianuarie, atunci când se vor disputa partidele contând pentru etapa a IX-a. Pentru vâlcencele de la Oltchim, debutul în noul an se va produce şi mai devreme, pe 11 ianuarie ele având programat la Brăila meciul restanţă din etapa a VIII-a, împotriva sportivelor de la Handbal Club Dunărea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: