Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Ceasul rău


La un pas de moarte după ce a traversat strada neregulamentar

Luni, 18 noiembrie, în jurul orei 09.50, Petre Ș., de 64 ani, din oraşul Horezu, a condus pe strada Romani un autoturism marca Opel, iar pe un sector de drum în pantă, în dreptul unei locuinţe, a lovit-o cu partea laterală dreaptă, a autovehiculului pe Virginia H., de 62 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a pie­tonului, căruia i-au fost acordate îngrijiri me­dicale la Spitalul oraşului Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul de T.C.C. acut deschis, con­tuzie genunchi drept. Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Peștele rămâne o marfă prețioasă pentru braconieri

În baza Planului de acţiune „STOP BRACONAJULUI 2013”, poliţiştii structurii de Ordine Publică au acţionat, la începutul acestei săptămâni, în vederea prevenirii şi combaterii braconajului piscicol. Astfel, luni, în jurul orei 10.30, în punctul Baraj Călimăneşti Centru – Jiblea, au fost depistate în flagrant trei persoane care au deţinut şi utilizat în scopul pescuitului scule şi unelte inter­zise/neau­torizate prin lege, respectiv cu plase monofilament.

Astfel, lui G. Nicolae, de 55 de ani, Nicolae C., de 53 ani, N. Daniel, de 24 ani, toţi din oraşul Călimăneşti, li s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de art. 65, pct. 1, lit. b din legea 317/2009. Uneltele neautorizate au fost ridicate în vederea confiscării.

Un bărbat din Horezu a fost prins în timp ce fura cărbune din Alunu

La data de 18 noiembrie., în jurul orei 08.00, poliţiştii din Alunu l-au de­pistat pe Constantin L., din oraşul Ho­rezu, în timp ce transporta, cu o autou­tilitară marca Aro, cărbune fără a avea documente de provenienţă. S-a procedat la cântărirea încărcăturii, stabilindu-se că este vorba de 2.240 kg cărbune lignit sortat.

Astfel, s-a luat măsura sancţio­nării contravenţionale cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar cantitatea de cărbune a fost ridicată în vederea confiscării, fiind lăsată în custodie la U.M.C. Alunu. Totodată, oamenii legii au constatat că autoutilitara marca Aro avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 25 martie 2012, astfel că s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto conform art. 102 alin 1 pct. 1 din OUG 195/2002 rep. şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: