Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Ceasul rău


Coliziune produsă de un şofer băut

La data de 14 ianuarie, un bărbat, de 21 ani, din comuna Glăvile, a condus un autoturism marca Volkswagen pe bulevardul Tineretului din municipiul Rm. Vâlcea, din direcţia bulevardul Pandurilor către Şcoala Generală nr.9, iar în dreptul aleii de acces dintre blocurile A55 şi A54 s-a angajat în depăşirea unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism marca Opel Corsa, condus regulamentar o femeie, de 44 de ani, tot din municipiu. În urma impac­tului a rezultat  rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio – cerebral acut minor, contuzie co­loană cervicală şi umăr stâng. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i s-a descoperit o concentraţie alcoolică de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul femeii. Totodată, celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane

La data de 15 ianuarie, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Rm. Vâlcea. În urma deplasării la faţa locului, echipa operativă a constatat că un tânăr, de 18 ani, din oraşul Băbeni, a condus un autoturism marca Volkswagen pe DN 64, în localitatea Stolniceni, pe banda 2 de mers, din direcţia Drăgăşani – Rm. Vâlcea şi la km 107, nu s-a angajat corespunzător la schimbarea benzii(de pe banda a doua pe prima bandă) şi a acroşat cu partea dreaptă spate autoturismul Opel Astra, condus de un alt tânăr, de 18 ani, din comuna Şirineasa, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe prima bandă. În urma impactului, primul bărbat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă în direcţia sa de mers şi a accidentat mortal un bărbat, de 63 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. După impact, conducătorul auto care a produs accidentul şi-a continuat direcţia de deplasare aproximativ 100 m. după care s-a răsturnat cu autoturismul pe plafon, în afara părţii carosabile, rezultând rănirea gravă a altui bărbat, de 19 ani, din comuna Mihăeşti, pasager dreapta faţă în autoturismul marca Volkswagen, care a fost diagnosticat cu fractură de rotulă. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se ulterior, probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Furt calificat la Bălcești

În data de 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au fost sesizaţi despre producerea unui furt din locuinţa unui bărbat, din satul Unguriţi. În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii au constatat că bărbatul, din comuna Diculeşti, a pătruns în locuinţa părţii vătămate, de unde a sustras 4 suluri de plasă de sârmă, pe care acesta le avea depozitate în curte, precum şi alte obiecte metalice, prejudiciul cauzat ridicându-se la suma de aproximativ 400 lei. Bărbatul şi-a recunoscut fapta co­misă, iar bunurile furate au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi adoptarea unei soluţii procedurale, sub supravegherea procurorului, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: